Guadalupe: A Living Image
Irapuato     29/11/2010 23:14
December 1531, Mexico. The Virgin Mary appears to Juan Diego, a humble Indian peasant, but at first, no one believes him.
ORDER DIRECT FROM JANSON MEDIA
Bulgarian     German     French     Russian     Italian     Portuguese     Polish     Ukrainian     Romanian     Dutch     Czech     Slovak     Hungarian     Romansh     Tagalog     Croatian     Albanian
    Guggenmoos likes this.         11/12/2014 11:02
    j_andrewm likes this.         11/09/2014 23:44
Virtue-digger         02/09/2011 12:26
Gracias Irapuato!
Es posible ver en este documento toda la Gloria?
Studio3TV         23/07/2011 11:04
This posting has been cancelled by the author of the medium.
Irapuato         13/12/2010 12:36
Six Million Pilgrims Celebrate “Birthday” of Virgin of Guadalupe
By Edna Alcantara
MEXICO CITY – Some six million pilgrims from all corners of Mexico and other countries in Central America on Sunday celebrated the traditional “mañanitas” (birthday) of the Virgin of Guadalupe, an event considered to be the largest Catholic celebration of its kind in the Americas.
People of all ages, including pregnant women and the disabled, jammed the main avenues of the Mexican capital and the area around the … [More]
CUORE IMMACOLATO DI MARIA         07/12/2010 12:22
molto bella
Irapuato         06/12/2010 09:54
Të Lady tonë të Guadalupe
LUTJE PËR TË lexohen në çdo ditë
Unë respektoj ju si "Nënë Virgjëresha
E Perëndisë së vërtetë për të cilin ne jetojmë,
Krijuesi i të gjithë botës, Krijues të qiellit dhe tokës. " Në shpirt unë bie në gjunjë para Paraparje tuaj shumë të shenjtë Cili ju shtypur mrekullisht Me petkun e Diego Juan indiane, Dhe me besim I panumërt numri i pelegrinëve Që e vizitojnë shenjtë tuaj, Unë lutem për këtë favor: Për të qenë një bujar, vetë-sakrifikimi, Besnik Marian Catechist gjith… [More]
Irapuato         06/12/2010 09:46
Pojavak čudotvorne slike Gospe od Gauadalupe vezan je uz početak misionarske djelatnosti u novootkrivenom svijetu. Godine 1531. Gospa se ukazuje indijanskom obraćeniku Juanu Diegu, sa molbom da se podigne crkva u Njezinu čast na obližnjem brdu Tepeyac. Gospin će naum biti ostvaren, i urodit obraćenjem više milijuna pripadnika autohotone populacije. Kao sredstvo za ostvarenje ovog čudesnog pothvata Gospa je ostavila svoj lik otisnut na tilmi (ogrtaču) – izuzetnom fenomenu koji privlači veliku … [More]
adrianofsaraujo         05/12/2010 08:07
Juan Diego era um menino, não um adulto como no filme apresentado!
Frère         30/11/2010 23:55
Décembre 1531, au Mexique. La Vierge Marie apparaît à Juan Diego, un humble agriculteurs indiens, mais au début on ne le croit.
JANSON MEDIA
ReginaPacis         30/11/2010 09:13
STUPENDO!
Irapuato         30/11/2010 08:30
@bert: Yes, but it is available in DVD only in English, Spanish and Italian:
www.janson.com/.../guadalupe-a-living-image
or
www.amazon.com/.../B003VMFWYS
bert         30/11/2010 08:28
Ist das ein Trailer für einen neuen Film darüber ?
Irapuato         30/11/2010 06:42
.. . origin of the name of Guadalupe and its incredible connection with the evangelist Saint Lucas...
Please visit Janson Media for more information: grm.to/cCXa0O
On the Virgin’s request the Indian peasant wraps some Castilian roses in his cloak, or tilma. The roses had mysteriously bloomed on the barren rock at his feet. Juan Diego is given an audience with his Bishop to tell his amazing story, and when he meets the Bishop he opens his cloak to a miraculous scene: the image of the Virgin is … [More]
Similar media
02:35 Putins Kreuzzug gegen den IS
13,059 clicks     13 Postings