FRENKY-BOY
Media
FRENKY-BOY
Płeć:
mężczyzna
774 Media
41 Albumy
224 Komentarze
Location:
Niemcy
Język:
niemiecki
Z nami od:
2010-04-05 09:06:12
Słowo powitalne
* DHUROI DITES ZEMREN TENDE, DHE KRISHTI DO TE DHURON DRITEN E TIJ. DHUROI DITES FUQIN TENDE DHE KRISHTI DO TE DHURON GEZIMIN E TIJ. DHUROI DRITEN LUTJES TENDE, DHE KRISHTI DO TE DHURON BEKIMIN E TIJ. DHE PER KETE - KRISHTI DO TE DHURON ATE DITE,ATE MUAJ,ATE VIT DHE TERE JETEN. *********************************** * NON NOBIS DOMINE,NON NOBIS,SED NOMINI TUO DA GLORIAM * ************************************************** *TOKA ESHTE DUKE DERDHUR GJAK FAMILJET JAN DUKE VAJTUAR FEMIT VDESIN NGA URIJA POPUJT JAN DUKE QAJT VDEKJA E MADHE NA KERCNOHET JO-JO,NUK JAN ARMET,POR ESHTE NJERIU I PA FE,TRATHTARI I KRISHTIT I CILI I KERCNOHET NJERZIMIT.* (Prenku)
Ilość Przyjaciół
yallahawwa
Płeć:
kobieta
167 Media
192 Komentarze
NORMA DEL CARMEN MOYANO
Płeć:
kobieta
32 Komentarze
YllnëQiell
Płeć:
kobieta
107 Media
10 Albumy
1 Parafia
313 Komentarze