ermal
Media
10:00
ermal     05/10/2012 08:37
Momentet e vdekjes se Nene Terezes
1,094 clicks     0 Postings
10:01
ermal     09/02/2012 07:46
Eshte vazhdim i intervistes me Nene Terezen pjesa e dyte.Ajo flet per ceshtje te ndryshme nga te cilat ne nxjerrim shume dobi.
1,574 clicks     0 Postings
3 page(s)
ermal     09/02/2012 07:17
Krishti dha jeten per mekatet tona sepse na donte
910 clicks     0 Postings
08:24
ermal     31/01/2012 16:36
Interviste me Nene Terezen Pjesa
1,783 clicks     0 Postings
3 page(s)
ermal     09/01/2012 19:51
Vdekja eshte nje moment i dhimbshem per ne.Kur nje i aferm vdes ne pikellohemi thell.Por nuk eshte fundi i cdogjeje.Permes ketij shkrimi zbuloni se cfare eshte vdekja ne konceptin e krishtere.
1,161 clicks     0 Postings
02:20
ermal     02/01/2012 22:19
Falja eshte arritja e paqes.Por qe te falesh duhet te mesosh dashurine dhe perulesine.Meso nga shembulli i Jezuit
2,168 clicks     1 Postings
2 page(s)
ermal     27/12/2011 07:17
1,141 clicks     0 Postings
ermal    
    20/12/2011 07:28
Pershendetje !
ermal
Sex:
male
7 Media
1 Postings
Location:
People's Republic of China
Language:
Albanian
Member since:
20/12/2011 07:27
Friends
Sex:
male
170 Media
167 Postings