Language Contact

ermal

10:00
1.1k

Nene Tereza

Momentet e vdekjes se Nene Terezes

10:01
1.6k

Interviste me Nene Terezen

Eshte vazhdim i intervistes me Nene Terezen pjesa e dyte.Ajo flet per ceshtje te ndryshme nga te cilat ne nxjerrim shume dobi.

3 page(s)
910

Gjaku i dashurise

Krishti dha jeten per mekatet tona sepse na donte


3 page(s)
1.2k

Vdekja

Vdekja eshte nje moment i dhimbshem per ne.Kur nje i aferm vdes ne pikellohemi thell.Por nuk eshte fundi i cdogjeje.Permes ketij shkrimi zbuloni se cfare eshte vdekja ne konceptin e krishtere.

02:20
1  2.2k

Meshira e Zotit

Falja eshte arritja e paqes.Por qe te falesh duhet te mesosh dashurine dhe perulesine.Meso nga shembulli i Jezuit


ermal

Pershendetje !