Clicks698
hu.news
11

Újságíró: Ferenc pápa miért nem ellenzi a kereszténység megsemmisítését?

Mario Giordano, az olasz Rete 4 televíziócsatorna főszerkesztője azt a kérdést tette fel, hogy ha Ferenc pápa pápai feladata az, hogy védelmezze a kereszténységet, akkor mégis miért nem ellenzi a kereszténység tömeges európai bevándorlás általi megsemmisítését?

"Nem veszi észre, hogy a bevándorlók inváziója még szegényebbé tesz mindenkit?" - kérdezte Giordano, ezzel utalva Ferenc pápa saját imázsára, ahol a szegények védelmezőjének állítja be magát.

"Nem veszi észre, hogy az emberek kihasználása, az alulfizetett munkások, a feketemunka és a keresetek csökkenése mind az illegális európai bevándorlás következménye?" - tette fel a kérdést az újságíró.

Kép: Mario Giordano, © Enrico Samorì, CC BY-SA, #newsDlyxuocrmn
Gratia copiosa
Hat igen. A papa feladata megvedeni a keresztenyseget? Mit ert ez alatt az ember?Mit ert kereesztenysegen? Henry Boulad atya, magyar allampolgartol hallottam a Parbeszed hazaban evekkel ezelott, hogy a nagyszulei azert menekultek Damaszkuszbol Egypitomban mert egy het alatt 20 ezer keresztenyt meszaroltak le "mersekelt" mohamedanok egy het alatt. Boulad atya eletkorabol kiindulva a XIX szazad …More
Hat igen. A papa feladata megvedeni a keresztenyseget? Mit ert ez alatt az ember?Mit ert kereesztenysegen? Henry Boulad atya, magyar allampolgartol hallottam a Parbeszed hazaban evekkel ezelott, hogy a nagyszulei azert menekultek Damaszkuszbol Egypitomban mert egy het alatt 20 ezer keresztenyt meszaroltak le "mersekelt" mohamedanok egy het alatt. Boulad atya eletkorabol kiindulva a XIX szazad masodik felere teszem ezt a keresztenyek ellen elkovetett genocidiumot. IX. Pius vagy XIII. Leo papa uralkodasa idejere. Nem vedtek meg a keresztenyeket es a keresztenyseget a mohamedanoktol, de nem vedtek meg Marxtol, Engelstol, Lenintol, Sztalintol, Rakosi Matyastol es a magyar kommunista pribekektol sem, es mai utodaitol sem. A vedelem a szentsegekben van az Udvosseg Szakramentuman, a Szent Romai Katolikus Egyhaz szolgalatan keresztul. Ezt kell vedeni es erositeni es nem eladni apropenzert a globalis konszenzuskepzok moderatorai kerekasztalai melle ulve a kijelolt kis szekre, manipulalt "agenda-ak", es "dialogusok" nyelvet es modorat atveve es komolyan "mellre szivva" es azt Vatikani titkarsagok es szerzetes elcsapatok belterjes "halado" teologus forradalmi sztahanovistai es propagandistain keresztul dogma "fejlodes" cimkevel ellatva artatlan, johiszemu katolikusokat mergezni, es megrontani. Nem sokban kulonbozik az ami ma Romabol sugarzik 2013 ota a dialektikus materializmustol, annak ellenere, hogy az ember onvedelembol megprobalja erosen redukalni amit ebbol a forrasbol elolvas.
charisma likes this.