Clicks443
hu.news
1

Parolin nem akarja XVI. Benedek bántalmazási szövegét

XVI. Benedek 2018 szeptemberében kezdett el dolgozni a bántalmazásról szóló szövegéről, pont a vatikáni bántalmazási találkozó bejelentése után.

A Corriere della Sera lap szerint ezt átadták a vatikáni államtitkárnak, Pietro Parolin bíborosnak. Ferenc pápa azt akarta, hogy ez a szöveg megjelenjen a találkozón.

Azonban Parolin egy fiókba hagyta a szöveget, mert attól félt, hogy a szöveg megváltoztatná a találkozó témáját - írja Grzegorz Górny a wpolityce.pl weboldalon.

Parolin terve az volt, hogy a "klerikalizmust" vádolja a bántalmazásokért, miközben XVI. Benedek megtalálta a probléma gyökerét az 1960-as évek szexuális forradalmában, ami nyíltan támogatta a homoszexualitás és a pedofília rehabilitációját.

#newsFtkaicrbzi
lowoa
Több mint 100 éve, s 1965-től kezdve egyre gátlástalanabbul akarják tönkretenni az igaz egyházat, de az soha nem sikerülhet nekik, mert az annyiszor ki lett nyilatkoztatva. Lesznek sérülések, lesznek viszályok, de Krisztus egyháza mégha úgy tünik, hogy felmorzsolták, akkor is hamvaiból újraépül azokból, akik nem járnak különutakon, teljesen elkötelezték magukat Krisztus Egyetlen Megváltó …More
Több mint 100 éve, s 1965-től kezdve egyre gátlástalanabbul akarják tönkretenni az igaz egyházat, de az soha nem sikerülhet nekik, mert az annyiszor ki lett nyilatkoztatva. Lesznek sérülések, lesznek viszályok, de Krisztus egyháza mégha úgy tünik, hogy felmorzsolták, akkor is hamvaiból újraépül azokból, akik nem járnak különutakon, teljesen elkötelezték magukat Krisztus Egyetlen Megváltó Szabadítónk mellett. Rossz ahogyan a többezer éves dolgokat, máról holnapra kidobják, mert meg szeretnének felelni a világias érzelmű embereknek, csak azt nem veszik észre, hogy a széles út közepén halad a keskeny út, s mindenkor az ott lévők megkapják ami a lelkük javára válik.
testvér and one more user like this.
testvér likes this.
Atosz80 likes this.