Clicks19
ms.news

Bahan Muat Naik Pengguna Yang Tidak Harus Dilepas Pandang Dalam Gloria.tv

Gloria.tv merupakan platform yang berdedikasi dalam kepercayaan Katholik, di mana ia merupakan satu-satunya perkara yang diperjuangkan dalam hiduplnya. Suatu komuniti antarabangsa Gloria.tv yang berkongsikan pandangan yang kukuh, rakaman video yang ikhlas dan berita gempak. Beberapa bahan muat-naik terkini adalah seperti:

• suatu gambar mengenai lorong Rom yang penuh dengan sampah sarap yang ditinggalkan selepas suatu program perarakan yang berjaya “dalam membantu alam sekitar.”

• gambar yang menunjukkan Kardinal Burke menyambut Mass Lama Latin (16hb Mac) di Palazzo Massimo, Rom, sebagai peringatan atas St Philip Neri yang berjaya memperbaharui Prince Paolo Massimo,berumur 14, pada 1583 demi mendengar akuannya.

• sebuah video yang menunjukkan kumpulan yang berkarismatik ,Canção Nova yang giat melompat dan menjerit di hadapan Sakramen Doa Restu di São Paul, Brazil.

Mengapa perlunya Gloria.tv? Ini kerana ia dapat mengumpulkan video dan berita tersebut di mana media komersial cuba menyembungikan dari anda (larangan bayangan).

Oleh itu, kami mohon jasa baik tuan-tuan dan puan-puan agar membantu kami dengan sumbangan Lenten anda.

Dermaan (matawang Euro, tiada potongan cukai) adalah berkemungkinan dengan menekan sini (Kad kredit atau Paypal diperlukan dalam transaksi)

atau pemindahan amaun melalui bank kepada akaun perbankan Eropah:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

#newsNupjuxwfof