Clicks218
hu.news
1

Nyugati ország: A felszentelések száma 24%-kal gyarapodott - egy kis titok

Bár csekély mértékben, de Spanyolország "robbanást" tapasztalt a papi felszentelésekben - jelentette a VaticanNews.va. A legtöbb felszentelés Madridban (3,5 millió katolikus) történt; 14 felszentelés volt, míg Valenciában (2,6 millió katolikus) 10 felszentelés történt.

A VaticanNews.va a következőt nem mondja: A méretéhez képest (700.000 katolikus) Alcalá de Henares rendelkezik a legtöbb szeminaristával (45) és felszenteléssel (7).

Az ok pedig a következő: a 71 éves Juan Antonio Reig Pla püspök a legkatolikusabb spanyol püspök, és nincs jóban Ferenc pápával.

Kép: © Mazur/catholicchurch.org.uk, CC BY-NC-SA, #newsRahbeowepf
Nagy hatassal volt XVI. Benedek a Vilagifjusagi talalkozon a fiatalokra. Amikor hatalmas vihar kerekedett, villamlas, mennydirges, a fiatalok ronggya aztak, a Benedek papa is kapott az esernyo alatt, de nem mozdult el a papai tronrol. A fiatalok tomboltak az oromtol, hogy veluk egyutt azik es kitart. Ez mely nyomott hagyott a Spanyolorszagban.nembeszelve arrol, hogy a Navarrai egyetem disztoktora…More
Nagy hatassal volt XVI. Benedek a Vilagifjusagi talalkozon a fiatalokra. Amikor hatalmas vihar kerekedett, villamlas, mennydirges, a fiatalok ronggya aztak, a Benedek papa is kapott az esernyo alatt, de nem mozdult el a papai tronrol. A fiatalok tomboltak az oromtol, hogy veluk egyutt azik es kitart. Ez mely nyomott hagyott a Spanyolorszagban.nembeszelve arrol, hogy a Navarrai egyetem disztoktora is, es jol beszeli a spanyolt is.a spanyol polgarhaboru 522 vertanuja akiket boldogga avattak kozbenjarasa nyilvanvalo, ma amikor hasonlo a helyzet Europaban, Ma is a kommunista internacionale szovetkezett idegen elnyomo hatalommal es ideologival es tomeggyilkossagok mellett egyeni darkasok sokasaga les preda es aldozatokra. Ma Milanoban gyujtott fel egy iskolabuszt negkerdojelezhetetlenul joszandeku ma meg minoritas.