Clicks283
hu.news
3

Az argentin püspöknek pénz kell a dzsessz miséhez

Egy decemberi hangfelvételen a Buenos Aires-i Alejandro Giorgi segédpüspök hallható, ahogy bejelenti, hogy az argentin püspökök pénzt gyűjtenek, hogy meghívhassanak húsz zenészt a Panamában rendezésre kerülő 2019-es fiatalok világnapjára, ahol «dzsessz misét» adnak elő.

A válságos projektbe belemélyedve elmondta, hogy Ferenc pápa kezdeményezte. A Caminante-Wanderer.blogspot.com blog szerint ez mutatja, hogy Ferenc pápa továbbra is a Buenos Aires-i egyházmegye tényleges vezetője.

A 2017-es pünkösdi misén Giorgi bolondot csinált magából, mivel nagy, műanyag füleket tett magára. Továbbá arról hírhedt, hogy lekicsinyíti a házasságtörés súlyosságát.

Kép: Alejandro Giorgi, #newsZzheiocgty
Gratia copiosa
Ha nincs jazz zenesz az argentin plebaniakon es a del-amerikai plebaniakon, de gondolom a nyugati es keleti civilizaciokban sincs, miert kell jazz mise? A jazz afrikai eredetu zene, aminek alapha a dob. Ez tavkozlesre, hiradasra es a szellemek behivasara, ritualis, magikus celokra szolgalt. Telhes egeszeben erotikus ihletesu es erre iranyulo szemetgyartas tevekenyseg. Eppen olyan nem muveszet …More
Ha nincs jazz zenesz az argentin plebaniakon es a del-amerikai plebaniakon, de gondolom a nyugati es keleti civilizaciokban sincs, miert kell jazz mise? A jazz afrikai eredetu zene, aminek alapha a dob. Ez tavkozlesre, hiradasra es a szellemek behivasara, ritualis, magikus celokra szolgalt. Telhes egeszeben erotikus ihletesu es erre iranyulo szemetgyartas tevekenyseg. Eppen olyan nem muveszet amire ma kepzomuveszek vetemednek a baloldali es szabadkomuves mecenasok baksisaert. Miett kell megrontani a katolikus egyhaz fiatalsagat nyilvanosan? Bob Larson volt hires rock zenezs konyveit ajanlom megvenni, olvasni az Argentin püspokoknek es egy jp gyonast vegezni. Remelem fake news, mert mar alig lehet jobban megalazni a katolikusokat.
Gratia copiosa
A del-amerikai egyhaznak nem tudott kiuzzadni magabol jo zeneszeket?
charisma
A logo is szörnyű: mintha egy kígyó bekapná a keresztet...