Sprog
Besøg
14
TV Fatima

Den første lørdage Devotion - FATIMA - starte i dag

Den første lørdage Devotion - FATIMA - starte i dag

Den første lørdage Devotion er en katolsk praksis, som i henhold til de visionære, er blevet anmodet om Jomfru Maria i flere Hjemsøgelser, navnlig Vor Frue af Fátima og de efterfølgende Pontevedra genfærd. Denne hengivenhed, og Marian genfærd, er blevet officielt omfavnet af den romersk-katolske kirke.

Den hengivenhed passer på den katolske tradition for at ære Jomfru Maria især om lørdagen, som opstod i skriftens konto, som Moder Jesus Kristus, hendes hjerte skulle gennemboret med et sværd, som profeteret under præsentationen af Jesus i tempel; sådan sværd var den bitre sorg under korsfæstelsen af Jesus. En sådan sorg er især bittert udholdt Påskelørdag efter at Jesus blev placeret på Graven. Tilhængere af Fátima mener, at First lørdagen hjælp til at trøste de sorger Gud, Jesus og Jomfru Maria for de synder mod hende Uplettede Hjerte.

Loven af Reparation

Når Lúcia Santos oplevet Pontevedra genfærd af Jomfru Maria, hørte hun sit løfte om at yde store nådegaver, især på time for døden, især frelse sjælen, for den troende, der i fem på hinanden følgende første lørdage i måned modtager Hellige Communion og praktiserer følgende øvelser som en handling af Reparation til den ubesmittede Heart of den hellige Jomfru Maria, Guds moder og dronning af himlen:

Sakramentale skriftemål

Tilståelsen kan finde sted dagen før eller selv efter den hellige kommunion er modtaget, men den hellige kommunion, skal være modtaget med værdighed, i en tilstand af nåde, at holde for øje, at Jesus er fysisk til stede i eukaristien. Hensigten med at gøre erstatning til den ubesmittede Heart of Mary kan holdes for sig selv; det er ikke nødvendigt at underrette skriftefader præst.

For at modtage den hellige kommunion

Den hellige kommunion skal være modtaget inden for 24 timer efter den første lørdag i måneden. Fremmøde til Hellige Messe er valgfrit. Modtagelse af den hellige kommunion som en del af denne hengivenhed må bevidst tænkt som en lov for Reparation til den ubesmittede hjerte. Den hengivne behøver ikke fortælle nogen anden, men holde det i tankerne. For at undgå at udelade Intention hver lørdag, kan den generelle hensigt om hengivenhed til lov af Reparation være mentalt eller åbenhjertet angivet, før du starter første lørdage.

Hvis en person har en gyldig grund til ikke at deltage i messen, kan den hengivne konsultere en præst om at modtage kommunion privat eller på en anden dag med den hensigt at gøre denne kommunion som en del af hengivenhed.

A 5 Årtier Rosenkransen er reciteret

Rosenkransen skal også reciteret med den hensigt at gøre erstatning.

En 15 minutters meditation er lavet på Mysterier Rosenkransen

Denne meditation bør også gøres i en lov for Reparation til den ubesmittede Heart of Mary. Rosenkransen Meditationer kan gøres på alle 15 af de mysterier eller færre, men skal vare i 15 minutter. Denne meditation er i tillæg til recitation af Rosenkransen. Det kan gøres alene eller i en gruppe, og med eller uden hjælp af hellige skrifter.

Aktiviteterne i de fem første lørdage andagt er forskellige fra lignende andagt på andre dage i, at alt skal gøres med den specifikke hensigt i hjertet af at gøre erstatning til Jomfru Maria for bespottelser mod hende, hendes navn og hendes hellige initiativer.

Søster Lucia, den eneste Fátima visionære at overleve ind i voksenalderen, rapporterede, at Jomfru Maria kom til hende i hendes kloster på Pontevedra, Spanien med følgende erklæring:

Den første lørdage hengivenhed havde allerede været en etableret sædvane i den katolske kirke. Den 1. juli 1905 Pave Pius X godkendt og bevilget aflad til udøvelse af første lørdage af tolv på hinanden følgende måneder til ære for den ubesmittede undfangelse. Denne praksis i høj grad lignede den rapporterede anmodning Mary på Pontevedra genfærd.
.............................................................................

www.sekretariatfatimski.pl

Facebook:
www.facebook.com/WielkaNowennaFatimska

TV youtube:
www.youtube.com/channel/UCLAjHF1P999_av…

TV Gloria:
@TV Fatima

e-mail: fatima@smbf.pl