Clicks570
hu.news
2

A római bazilika szembeszáll az Amoris Laetitia buzdítással

Aracoeli Santa Maria római bazilikájában egy plakett látható, ami korlátozza a szentáldozások osztását - írja a MessaInLatino.it.

A bazilikát a ferencesek vezetik. A plakett olaszul, valamint bár rosszul fordítva, de három más nyelven is olvasható.

Angolul a következőt írja: "Szentmise közben szentáldozásban részesül csak, aki megkeresztelve kegyelem".

#newsYzgelucmkh
charisma
Én adni gratuláció megint magyarra fordítónak, aki könnyebb lenne ha Google fordítót használ, mint saját maga dolgozik és érthetetlen fordítást leírni magyarnak.
Gratia copiosa likes this.
Megkereszteltek a protestansok, pravoszlavok, sot a szabadkomuvesek is sokan, a tabla mast igazan nem ker, vagy figyelmeztet. A kegyelem allapotaban erezheti magat a Playboy magazin fotozasa kozben egy cimlaplany is. Katolikusok nem mernek aldozni gorog-katolikus templomban, Romaban nem merik kimondani a szot, hogy szentsegtores, ha protestans aldozik. Talan arra gondolnak, aki meg van …More
Megkereszteltek a protestansok, pravoszlavok, sot a szabadkomuvesek is sokan, a tabla mast igazan nem ker, vagy figyelmeztet. A kegyelem allapotaban erezheti magat a Playboy magazin fotozasa kozben egy cimlaplany is. Katolikusok nem mernek aldozni gorog-katolikus templomban, Romaban nem merik kimondani a szot, hogy szentsegtores, ha protestans aldozik. Talan arra gondolnak, aki meg van keresztelve az tajekozodik a sajat felekezeteben mi a teendo, olyan esetben ha karhozatos balvanyimadasara vagyodna egy romai katedralisban.
Orsika likes this.
Orsika likes this.