Clicks368
hr.news
31

Kardinal: "Kakve su to sve gluposti Benedikta XVI. da se oblači u bijelo?"

Ostavka Benedikta XVI. 11. veljače 2013. godine stvorila je "neobično rješenje", piše novinar Damian Thompson.

Pišući za Catholic Herald (2. veljače), Thompson navodi jednog anonimnog kardinala koji je o povlačenju Benedikta XVI. rekao: "Kakve su to gluposti o oblačenju u bijelo? Ponovno bi trebao biti kardinal Ratzinger. "

Thompson pita je li ostavka Benedikta XVI. "sekularizirala ured Vrhovnoga pape" i dodao: "Tko je bio pravi modernist: Franjo ili Benedikt?"

#newsYshwnczmft
I ovo su gluposti prvo anonimno ne bi smjelo biti jer sve što je anonimno označava krinku. Drugo, postavlja se pitanje "tko je bio"kao da Franjo više nije papa i treće zašto je u bijelom nije potrebno aludirati. to će se vidjeti. Jedno pravilo duhovnog života je biti strpljiv, jako strpljiv. To je današnji čovjek posve zaboravio i radije bi potkopavao i sve drugo radio samo nikako da bude …More
I ovo su gluposti prvo anonimno ne bi smjelo biti jer sve što je anonimno označava krinku. Drugo, postavlja se pitanje "tko je bio"kao da Franjo više nije papa i treće zašto je u bijelom nije potrebno aludirati. to će se vidjeti. Jedno pravilo duhovnog života je biti strpljiv, jako strpljiv. To je današnji čovjek posve zaboravio i radije bi potkopavao i sve drugo radio samo nikako da bude strpljiv i samozatajan u tišini.
Marina Tomičić Željko likes this.
Ako je Benedikt pustio bratstvo Pia X nazad u crkvu i glavni i odgovorni je za dokument Sumorum Pontifikum, a Franjo rastjeruje sve što je tradicionalno, zar je potrebno pitati se tko je modernist?
Ako je papa Benedikt bratstvo Pia X pustio nazad u crkvu i glavni i odgovorni je za dokument Sumorum Pontifikum, a Franjo rastjeruje sve što je tradicionalno zar je potrebno više se pitati tko je modernist?