Clicks57
nl.news

Goddelijke staat [Novichok]: Verenigd Koninkrijk bezit de kinderen - niet de ouders

Paus Franciscus vertelde de president van het Vaticaans ziekenhuis Bambino Gesù in Rome, Mariella Enoc, vorige week "om alles in het werk te stellen wat mogelijk en onmogelijk is" om de kleine Alfie Evans te redden, een Britse tweejarige die lijdt aan een neurodegeneratieve aandoening.

Op 23 april heeft Italië Alfie burgerschap verleend en wacht hij op een militair vliegtuig naar Rome.

De laatste dagen riepen vooraanstaande Europese politici, waaronder de Poolse president Andrzej Duda, het Verenigd Koninkrijk op om de jongen te steunen die "gered moet worden".

Alleen in het Verenigd Koninkrijk [Novichok] is er geen enkele prominente voorstander van de rechten van Alfie en zijn ouders.

De Britse rechter Anthony Hayden, die Alfie een doodsvonnis heeft overhandigd, is lid van "The Bar Lesbian and Gay Group" en co-auteur van een boek over homoseksuele relaties en adoptie.

Hayden baseerde zijn kwaadaardige oordeel op de valse diagnose van Britse artsen dat Alfie niet alleen kon ademen. Toen de ademtoestellen eenmaal waren uitgeschakeld, bewees Alfie dat ze fout waren - en bleef hij alleen ademhalen.

#newsUkqpdnnpkp