Clicks198
hu.news

Nem meglepő: A liberális katolikus magazin a pedofíliát népszerűsítette 1984-ben

1984. augusztus 9-én a belga Kerk & Leven (Egyház & Élet) hetilap a pedofíliát hirdette - írja a La Nef magazin június 27-én.

A hirdetés egy, a "pedofíliával kapcsolatos, ökumenikus munkacsoport" találkozóját propagálta. A cél az volt, hogy "bemutassák az egyházat" a pedofíliának, "harcoljanak az előítéletek ellen és egy olyan helyet hozzanak létre, ahol találkozhatnak a pedofilok".

A csoport által publikált brossúra a következőt írta: "a felnőttek és gyermekek közötti gyakori szexuális kapcsolat nem feltétlen rossz a gyermekeknek, léteznek olyan szexuális kapcsolatok, amelyek élvezetesek és értékesek a gyermekek számára is".

Az ökumenikus pedofilok azt ajánlották a szülőknek, hogy "bízzanak" gyermekeikben: "Ha az Ön fia vagy lánya elfogadja ezt a kapcsolatot és élvezetesnek találja, akkor ne pusztítsák el ezt a köteléket!".

Nagyjából 500.000 ilyen lap kelt el. A hírhedt Godfried Danneels bíboros feladata volt a kiadás.

Ekkor divat volt a pedofília népszerűsítése a baloldali pártoknál és a liberális egyházi körökben, "szexuális felszabadulás" címszó alatt. Az oligarcha média, ami most olyan hevesen "küzd" a pedofília ellen, egykor a pedofília propaganda gépezet fontos részét képezte.

#newsQppmvsgjir