Clicks29
sl.news

Brez presenečenj: Liberalna katoliška revija je leta 1984 promovirala pedofilijo

9. avgusta 1984 je belgijski katoliški tednik Kerk & Leven (Church & Life) objavil oglas, ki spodbuja pedofilijo, so sporočili iz časopisa La Nef.

Oglas je promoviral srečanje »ekumenske delovne skupine o pedofiliji«. Njen cilj je »opozoriti Cerkev« na pedofilijo, ter se »boriti proti predsodkom« in »ustvariti mesto srečanja za pedofile«.

V brošuri, ki jo je objavila skupina, je navedeno, da »pogosti spolni odnosi med odraslimi in otroki niso nujno škodljivi za slednje, ter da obstajajo tudi spolni odnosi, ki so otrokom celo prijetni in dragoceni«.

Ekumenski pedofili so staršem priporočili, da »zaupajo« svojim otrokom: »Če vaš sin ali hči to razmerje sprejema kot prijetno, ne uničujte te vezi.«

Natisnjenih je bilo okrog 500.000 izvodov omenjenega tednika. Publikacija je bila objavljena pod odgovornostjo razvpitnega kardinala Godfrieda Danneelsa.

V tistih časih je bilo spodbujanje pedofilije moderno tako na strani levičarskih strank, kot tudi v liberalnih cerkvenih krogih kot del »spolne osvoboditve«. Mediji oligarhov, ki se sedaj tako besno "borijo" proti pedofiliji, so bili takrat pomemben del pedofilskega propagandnega stroja.

#newsQppmvsgjir