Clicks13
ms.news

Tahun Ini Kita Bukan Puasa Sahaja Kita Turut Akan Kebuluran-Saat-saat Kritikal

Jika anda rasa informasi,video dan bahan hiburan berfokus Isu Agama Katholik yang disampaikan oleh Gloria.tv adalah membantu atau menarik. Sila buat pertimbangan supaya menderma untuk menyokong usaha kami dalam bidang ini. Kami tidak minta patrimoni dari anda. Anda dermalah jika rasa perlu. Saki-baki yang jatuh dari meja makan telahpun dikira banyak bagi kami.

Terdapat pertanyaan yang serius berkenaan dengan Gloria.tv yang dijangka akan tamat hujung tahhun ini. Gloria.tv telah mula kekurangan dana sejak dari mula walaupun semua yang rela, berkhidmat dengan kadar percuma. Apa yang bakal "membunuh" kami : Pada tahun 2018, kami mengalami perbezaan jumlah dermaan sebanyak $ 20'000 jika dibandingkan dengan tahun yang lalu.

Kami percaya bahawa Gloria.tv harus dikekalkan dan perlu disambungkan usaha, khususnya pada stuasi dalam Gereja. Kami percaya kita tidak sahaja perlu melaporkan "berita" atau propaganda anti-Church Gereja. Kami merasa bahawa perlunya berita Katholik.

Dengan baik hatimu, , sila bantulah kami untuk kekalkan status hidup stesen kami. Lent merupakan masa akhir penyerahan. Jadi mintalah anda semua agar hulurkan bantuan kepada kami. Jika anda ingin menolong, mengapa tidak dibuat hari ini?

Anda boleh derma (dengan Euro) with:

-Kad kredit atau Paypal transfer melalui kindful
- pindah nilai wang dari bank lain ke Bank Euro:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Didoakan agar Tuhan merestu doamu, dan diharap agar Tuhan memberikan ganjaran kepadamu atas kemurahan dan kebaikan yang anda tunjukkan!

#newsRnfrpgzrvc