Kieli
Klikkaukset
73
jamacor 1

Paavin rukous synodin valmistelemiseksi

Paavin rukous synodin valmistelemiseksi

Tulevan piispainsynodi aiheena on "Nuoret, usko ja kutsumus". Synodin valmistelemiseksi paavi kannustaa meitä kaikkia rukoilemaan piispainsynodi puolesta. Artikkelissa on Franciscuksen laatima rukous sitä varten.

PAAVI

21. tammikuuta 2018


Paavi on ilmoittanut, että piispainsynodi kokoontuu lokakuussa 2018. Aiheena on "Nuoret, usko ja kutsumuksen löytäminen". Synodin valmistelemiseksi paavi kannustaa meitä kaikkia rukoilemaan Kristusta, jotta piispainsynodi kantaisi paljon hedelmiä. Sitä varten Franciscus on laatinut seuraavan rukouksen:

Herra Jeesus, matkatessaan kohti synodia, Kirkkosi kääntää huomionsa kaikkiin maailman nuoriin.

Rukoilemme, että he voisivat rohkeasti ottaa vastuun omista elämistään,tavoitella kauneimpia ja syvällisimpiä asioita elämässä, ja pitää sydämensä aina vapaana huolista.

Auta heitä vastaamaan, viisaiden ja anteliaiden oppaiden saattamina, kutsuun, jonka esität heille jokaiselle, jotta he toteuttavat kunnollisen elämänsuunnitelman ja saavuttavat onnellisuuden.

Pidä heidän sydämensä auki suurille unelmille ja huolehtivaisena muiden hyvinvoinnista. Kuten opetuslapsi jota rakastit, seisovatkoon he Ristin juurella vastaanottaen Äitisi lahjana sinulta. Olkoot he ylösnousemuksesi todistajia ja tietoisia siitä, että olet heidän vierellänsä, kun he iloiten julistavat sinua Herrana.


opusdei.fi/…/paavin-rukous-s…