Nyelv
Kattintások
387
hu.news

"Egyéni eset" trükk: Marx bíboros megáldja a homoszexuális párokat

A 64 éves Reinhard Marx müncheni bíboros arra bátorítja a papjait, hogy "liturgiai bátorítást" (németül: "Zuspruch") adjanak a homoszexuálisoknak. "Nem látok ezzel semmi problémát." - mondta a bíboros.

A Bayerischer Rundfunk lapnak adott interjúban Marx azt állította, nem akarja, hogy a szavait úgy értelmezzék, mint a meleg pszeudo-házasságok általános jóváhagyása, bár a kijelentése pontosan ezt vonja maga után, ezt pedig Marx is tudja.

Arra a kérdésre, hogy a meleg párok részesülhetnek-e áldásban, így válaszolt a bíboros: "Igen, nincsen általános megoldás." Be akarja vezetni a melegek áldását az "egyéni eset" trükkel, ahol azt állítja, hogy a meleg párokat "nem lehet szabályozni", pedig az egyház és az Evangélium minden homoszexuális cselekedetet halálos bűnnek tart.

Marx azzal a döntéssel akarja terhelni a plébánosokat, hogy megáldják-e a (halálosan erkölcstelen) homoszexuális párokat vagy ne. Nemsokára akár ki is rúghatják azokat a papokat Németországban, akik nem akarnak meleg párokat áldani.

#newsYoqzveghab
Írjon hozzászólást
hu.news ezt a bejegyzést a Marx bíboros a világ színe előtt hazudik: "Soha nem mondtam azt, hogy áldjuk meg a melegeket"-ben megemlítette.