Clicks86
nl.news

Geen verrassing: Liberaal katholiek tijdschrift promootte pedofilie in 1984

Op 9 augustus 1984 verscheen in het Belgisch katholiek weekblad Kerk & Leven een advertentie ter promotie van pedofilie, zo berichtte het tijdschrift La Nef op 27 juni.

De advertentie propageerde een bijeenkomst van een "oecumenische werkgroep over pedofilie". Het doel was "de kerken te sensibiliseren" over pedofilie, "vooroordelen te bestrijden" en "een ontmoetingsplaats voor pedofielen te creëren".

In een brochure van de groep werd aangekondigd dat "frequente seksuele relaties tussen volwassenen en kinderen niet noodzakelijkerwijs schadelijk zijn voor deze laatste en dat er zelfs seksuele relaties bestaan die voor kinderen plezierig en kostbaar zijn".

De oecumenische pedofielen raadden de ouders aan om hun kind te "vertrouwen": "Als uw zoon of dochter deze relatie als plezierig accepteert, vernietig dan deze band niet".

De oplage van de krant bedroeg toen ongeveer 500.000 exemplaren. Ze werd gepubliceerd onder de verantwoordelijkheid van de beroemde kardinaal Godfried Danneels.

Destijds was het promoten van pedofilie in linkse partijen en liberale kerkelijke kringen in de mode als onderdeel van de "seksuele bevrijding". De oligarchische media, die nu zo heftig tegen pedofilie "strijden", waren destijds een belangrijk onderdeel van de pedofiliepropagandamachine.

#newsQppmvsgjir