Clicks2K
hu.news
3

Nézze meg! Ferenc pápa leveszi gyűrűjét

A március 25-ei loretói misén Ferenc pápa üdvözölte a hívőket, akik meg akarták csókolni gyűrűjét (nem a kezét).

Azonban Ferenc pápa elhúzta kezét (videó lent). A pápai gyűrű megcsókolása bűnbocsánatot ad és megtiszteli a pápai hivatalt.

Ferenc pápának szokása megcsókolni a transzvesztiták, bevándorlók, holokauszt és bántalmazási áldozatok kezét és lábát.

Furcsa, hogy másnak nem engedi meg azt, amit magának igen.

#newsFuyjzuoewg

lowoa
“Így például, Paul Kramer atya, a fatimai jelenések szakértője, aki egészen odáig ment, hogy nyilvánosan felszólalt Ferenc pápa lemondásáért – követve Belarmino Szent Róbert, Szent Alfonso María de Liguori, Szent Antal és III. Ince pápa doktrínáját, akik azt tanították, hogy amikor megmutatkozik, hogy egy pápa eretnek, akkor automatikusan elveszíti a pápai címét, mivel többé nem mondható …More
“Így például, Paul Kramer atya, a fatimai jelenések szakértője, aki egészen odáig ment, hogy nyilvánosan felszólalt Ferenc pápa lemondásáért – követve Belarmino Szent Róbert, Szent Alfonso María de Liguori, Szent Antal és III. Ince pápa doktrínáját, akik azt tanították, hogy amikor megmutatkozik, hogy egy pápa eretnek, akkor automatikusan elveszíti a pápai címét, mivel többé nem mondható katolikusnak: „Aki nem tag, az nem lehet vezető.” Assisi Szent Ferenc, akinek Ferenc pápa a nevét viseli, előre megmondta, hogy jön majd egy pápa, akit „nem kanonikus úton választanak meg”, és aki „nem valódi pásztor lesz, hanem az Egyház lerombolója”.” (Alberto Villasana)
charisma
A híveknek a protokoll szerint a pápa gyűrűjét kell megcsókolni, nem pedig Bergoglio az ember kezét. Nagyon durva különbség.
G.G.77.
Borzalmas amit művel ez az ember!