Jezik
Broj pregleda
191
hr.news

Sotonska crkva: Katolička skupina "najbolja formacija" na gej hodu

Gej žiri izabrao je "Katholische Junge Gemeinde" kao najbolju formaciju među 90 organizacija koje su sudjelovale na ovogodišnjem Danu Stuttgart Christopher Streeta, događaju koji promovira homoseksualnu propagandu.

"Katholische junge Gemeinde" (KjG) je katolička organizacija mladih u Njemačkoj, koju službeno priznaju i promiču lokalni heterodoksni biskupi.

Tijekom hoda KjG je prikazivao slogan "I Isus je imao dva oca!" i laž koju je Franjo poručio homoseksualcu u svibnju, "Bog te stvorio takvog, Bog te voli takvog, i trebao bi voljeti sam sebe i ne brinuti o tome što ljudi govore o tome".

Službena internetska stranica njemačke biskupije objavila je komentar o skandalu pod nazivom "Katolici, slavite s homoseksualcima!".

Jedan član gej žirija koji je nagradio KjG bio je njemački vrhovni sudac Jürgen Schmidt-Räntsch, koji od 2014. godine nosi vlasulju i sebe zove "Johanna".

Pro-gej kardinal Walter Kasper bio je od 1989. do 1999. biskup Stuttgart-Rottenburga. Svoju karijeru duguje Ivanu Pavlu II.

#newsYfoiptutfi