Clicks336
hu.news
1

Gloria von Thurn and Taxis milliárdos: "Nonszensz", hogy Ferenc pápa ellen küzdök

"Teljes nonszensz", hogy az "anti-Ferenc pápa" ellenálláshoz tartozok, mint ahogy azt az (álhír) New York Times írja - mondta Gloria, aki egy német előkelő hercegnő és milliárdos, a LifeSiteNews.com oldalnak június 18-án.

A hercegnő Müller bíboros barátja, és kiemelte, hogy mindenféle emberrel találkozik a házában: szocialistákkal, kommunistákkal, latin mise katolikusokkal és boldog, tapsoló katolikusokkal.

"Ha az emberek kedvesek, örömmel várom őket a barátaim körében".

Ferenc pápáról Gloria azt mondta, hogy jezsuita, a jezsuitáknak pedig megvan a "saját módjuk", ahogy terjesztik a hitet: "Azt hiszik, hogy az ő módszerük a sikeres".

"Vagy egyetértesz ezzel, vagy azt mondod, hogy ez egy kicsit túl világi" - mondta Gloria.

Kép: Gloria von Thurn und Taxis © LifeSiteNews.com, #newsVsclnfiamx
Gloria Thurn und Taxis hercegno nagyon roviden a neve es a hercegno megszolitas jar neki, itt ezen a katolikus oldalon is. Mint minden arisztokratanak tobb neve van a Glorian kivul, amibol fontos dolgok tudhatok meg. Minimum milliardos, de neveketlenseg errol irni, mikozben azt szinten neveletlenul es kozombosen elhallgatja aki idekuldte ezt a valamit, hogy edesanyja Szechenyi Beatrix grofno. …More
Gloria Thurn und Taxis hercegno nagyon roviden a neve es a hercegno megszolitas jar neki, itt ezen a katolikus oldalon is. Mint minden arisztokratanak tobb neve van a Glorian kivul, amibol fontos dolgok tudhatok meg. Minimum milliardos, de neveketlenseg errol irni, mikozben azt szinten neveletlenul es kozombosen elhallgatja aki idekuldte ezt a valamit, hogy edesanyja Szechenyi Beatrix grofno. Mindig megfogadom magamnak, nem kommentelek, de ujra es ujra kell.