francesco69
francesco69

Az ausztrál homoszexuális rezsim elfoglalja a katolikus kórházat

"Nyugati" demokrácia, mindenkinek van joga, csak az Egyháznak nincs. Kíváncsi lennék, ha lenne muszlim kórház, azt is felvásárolnak? A közelébe sem mernének menni ezek a gyávák, mert csak a keresztényekkel lehet ezt megcsinálni, főleg katolikusokkal, mert a Ferenc, kiszolgáltatja őket. Azzal a pápával, akit a világi média éljenez, óriási baj van. Az a pásztor. aki a saját nyáját elhagyja …More
"Nyugati" demokrácia, mindenkinek van joga, csak az Egyháznak nincs. Kíváncsi lennék, ha lenne muszlim kórház, azt is felvásárolnak? A közelébe sem mernének menni ezek a gyávák, mert csak a keresztényekkel lehet ezt megcsinálni, főleg katolikusokkal, mert a Ferenc, kiszolgáltatja őket. Azzal a pápával, akit a világi média éljenez, óriási baj van. Az a pásztor. aki a saját nyáját elhagyja, nem azért, hogy az elvszettet megkeresse, hanem ,hogy a azt a bűnben megerősítse, az nem pásztor, de még béresnek is gyenge.
francesco69

Ferenc újságírókat használ arra, hogy népét hátba döfje

Igen meg is érdemlik, mert olyan jellemű püspökökre van szükség, mint Szt. Ágoston, Ambrus, Aranyszájú János, Mindszenty, Apor, stb, akik nem a talpnyalásból, a hízelkedésből, hátszeles rásegítéssel lesznek püspökök. Püspökként meg lapítanak, mint az a bizonyos a fűbe. Amúgy pedig kicsit fizikálisan sem ártana jobb kondiba lenni, mert a becsületes munkához nem árt a jó fizikum, az …More
Igen meg is érdemlik, mert olyan jellemű püspökökre van szükség, mint Szt. Ágoston, Ambrus, Aranyszájú János, Mindszenty, Apor, stb, akik nem a talpnyalásból, a hízelkedésből, hátszeles rásegítéssel lesznek püspökök. Püspökként meg lapítanak, mint az a bizonyos a fűbe. Amúgy pedig kicsit fizikálisan sem ártana jobb kondiba lenni, mert a becsületes munkához nem árt a jó fizikum, az aszketikusabb élet sem hátrány.
francesco69

Apáca vádolja az érseket

76 éves volt 2020-ban, ha akkor történt az eset érdekes, ha korábban, akkor miért ilyen későn lett feljelentve? Az apáca, miért nem a rendi vezetésnek szólt? stb. stb.
francesco69

Postás atya polgármester akar lenni

Ilyen cikkeknek mi az értelme, jelentéktelen figurákat emel a köztudatba, akiről senki sem tud semmit, meg nem is kell, mert lényegtelen.
francesco69

Mohikánfrizurás novus ordo pap Lourdes-ban

Egyik misekönyvben sem szerepel sem a vetus, sem a novus kifejezés. A papság 98% a "novusnak" nevezett liturgiát imádkozza, 95% nem bohóckodik a szentmisén, 3% pedig nem minősíti a többi papot. Mint az sem, hogy zaklatással vádolt papok miatt a többi pap nem zaklató, hanem tisztességes. 1960 években elkövetett állítólagos bűnök, amelyekkel megvádoltak papokat az un. "novus" előtt volt. Ez …More
Egyik misekönyvben sem szerepel sem a vetus, sem a novus kifejezés. A papság 98% a "novusnak" nevezett liturgiát imádkozza, 95% nem bohóckodik a szentmisén, 3% pedig nem minősíti a többi papot. Mint az sem, hogy zaklatással vádolt papok miatt a többi pap nem zaklató, hanem tisztességes. 1960 években elkövetett állítólagos bűnök, amelyekkel megvádoltak papokat az un. "novus" előtt volt. Ez az atya ezzel a fejjel magát minősíti, hiba van az emeleten, de nem is kicsi, meg annak a püspöknek is, aki ezt elviseli. Biztos vagyok benne velem nem állna az oltárhoz ilyen fejjel.
francesco69

A püspök szerint az ENSZ a világuralomra akar törni

A pápának csak a Krisztusnak kell engedelmeskedni és semmilyen emberi hatalomnak, főleg ha az a gonosztól való.
francesco69

Még több öngyilkosság: Paglia aljas trükkjei

XII. Piusz pápaság idején olasz, vagy más nemzetiségű püspök ilyet nyilatkozott volna, többet nem lépett volna szószékre.
francesco69

Nevetséges: A zsinat "kiközösíti" a homoszexuálisokat és a római rítusú katolikusokat

Ennek az akárminek, ami a képen látható a legfőbb feladata, hogy laikusok részt vegyenek benne, nők természetesen, a többi lényegtelen. Ezek nevetségesek, de sajnos rengeteg kárt okoznak.
francesco69

Ferenc hazugságra utasítja a Vatikánt

Rómában nem bír misézni, itt fog tudni????
francesco69

Szívás Kép: © gloria.tv, CC BY-ND, #newsXluvnolcem

Éppen ezt akartam írni, gusztustalan:((
francesco69

Homoszexuális férfit alkalmaz a homoszexuális püspök az úrvacsora gúnyolására

Én még mindig nem értem, hogy minek ez a nagy teológus képzés laikusok számára, a haszon minimális, csak zűr-zavar keletkezik belőle. Katolikus egyetemek képezzenek, pedagógusokat, bölcsészeket, jogászokat, orvosokat, stb. az evangéliumi értékek szerint, hithő katolikus embereket.
francesco69

Karma? Ferenc pápa "kiváló közgazdásza" tönkreteszi Argentínát

Nem a rátermettség a fontos, hanem a hovatartozás a mai világban. Sajnos a a vatikáni intézmények klerikus és laikus alkalmazottjai nagy részeben az Ellenség emberei. Nyilvános bűnösöknek, ateistáknak, abortuszt, eutanáziát, LMBTQ aktivistáknak semmi helyük az Egyházban, amíg meg nem térnek, de ezek a C.I.C. és a kegyelmi rend szerint ki is vannak közösítve. Egy pápa, aki ezekkel, az …More
Nem a rátermettség a fontos, hanem a hovatartozás a mai világban. Sajnos a a vatikáni intézmények klerikus és laikus alkalmazottjai nagy részeben az Ellenség emberei. Nyilvános bűnösöknek, ateistáknak, abortuszt, eutanáziát, LMBTQ aktivistáknak semmi helyük az Egyházban, amíg meg nem térnek, de ezek a C.I.C. és a kegyelmi rend szerint ki is vannak közösítve. Egy pápa, aki ezekkel, az általa kreált hamis kegyelemmel megtérés nélkül gyakorol irgalmat maga sincs különb helyzetben. Nagy fájdalom ez az Egyháznak.
francesco69

Valós veszély: A Cupich-féle horrorszertartás

Nők stólával??? Aki meggyalázza az Eucharisztiát az kiközösítésbe esik a résztvevőkkel együtt. Fejétől bűzlik a hal.
francesco69

Pornofex: Tényleg szükség volt erre? Ferenc pápa barátai is össze vannak zavarodva

A Sátánnal nem állunk szóba, csak elűzzük. Jézus is így tette.
francesco69

Szellemi szabadságharcos Chrudinák 2

SZDSZ a nemzetellenesség non plus ultrája volt, vagyis azt hittük, de jött egy MOMENTUM és társai, akik még ennél is többre viszik a nemzet kárára. :((
francesco69

Austria: Diocese Linked To Vulva Spectacle

Blasfemia:((((
francesco69

26 év börtönre ítélték a püspököt Nicaraguában

És mit tett Franciscus? Ő nem nagyon szereti kimenteni a papjait a rezsimek szörnyűségeiből, főleg a ha valaki nem az ő elképzelései szerint gondolkodik.
francesco69

Ez az igazság az ukrán háborúval kapcsolatban!!!!!

A hosszú bejegyzésben, ami szörnyű, Horthyt, Kállait, gr. Telekit, gr. Bethlent, gr. Klébelsberget stb. csürhének nevezni történelmi ismeretek óriási hiányát mutatja. Az Antant döntései kódolták a háborút, sajnos nem hiszem, hogy Trianon után a magyar vezetés, kivéve a nemzetáruló kommünt, bízott volna nyugatban. Ebben a korszakban, amit a "csürhe" vezetett a katolikus élet virágzott,…More
A hosszú bejegyzésben, ami szörnyű, Horthyt, Kállait, gr. Telekit, gr. Bethlent, gr. Klébelsberget stb. csürhének nevezni történelmi ismeretek óriási hiányát mutatja. Az Antant döntései kódolták a háborút, sajnos nem hiszem, hogy Trianon után a magyar vezetés, kivéve a nemzetáruló kommünt, bízott volna nyugatban. Ebben a korszakban, amit a "csürhe" vezetett a katolikus élet virágzott, 40 évig éltünk ebből az örökségből. Dilettáns bevonulás az ősi területekre, ahol államot, egyházat szerveztek az őseink, ahol minden magyarságunkat hirdette.
francesco69

A globális anglikán közösség hátat fordít az angliai anyaegyháznak - Divinity

A szakadás ezzel jár, VIII. Henrik idején még csak szakadás, majd protestáns mérsékelt hitvallás, gyakorlat, nők lelkésszé avatása, erkölcsi hanyatlás és most itt az eredmény. Sajnos nem lesz nekik hová visszatérni, mert Ferenc vezette egyház is erre a sorsra jut hamarosan, ez az igazi nagy tragédia.
francesco69

Pál Ferenc atya….kísértéseink Telex szemével…

Mindig voltak exhibicionizmusra és extrovertáltságra hajlamos emberek a szószéken, de hogy ebből milyen gyümölcsök születtek, az egy más kérdés. Lehet abból, ha imádság és alázat kapcsolódik hozza nagyszerű katolikus prédikáció, lelkeket megmentő, vagy egy szófolyás, aminek semmi köze az üdvösséghez.