francesco69
francesco69

Gänswein: Benedek nem a homoszexuális lobbik miatt mondott le

Bölcsebb lenne az érsek ha hallgatna. Ha szívből tisztelte és szerette Benedek pápát, akkor tegyen tanúságot és vállalja a következményeit, vagy imádkozzék az egyházért. Csak sületlenségeket ne beszéljen, és ne keresse annak kegyeit, aki nem méltó erre.
francesco69

New York: Hisz a tömeghisztériában

Ez a püspöki hivatal karikatúrája. Ilyen stílusú emberekből nem püspök, de még ajtónálló sem lehetett volna.
francesco69

Viganó érseket feltételesen újra püspökké szentelték

Amennyiben ez igaz nála is hiba van az emeleten. Hosszú évtizedeken ez nem volt probléma neki USA nunciusi munkája során. XVI. század előtt vajon érvényesek voltak a felszentelések, vagy az ókorban, amikor nyilván nem a tridenti zsinat által jóváhagyott formulával szenteltek. Ez már bizarr és a formák eltúlzása. Nyilván lehet igazítani a a liturgikus szövegeken, de nem a szövegek hozzák …More
Amennyiben ez igaz nála is hiba van az emeleten. Hosszú évtizedeken ez nem volt probléma neki USA nunciusi munkája során. XVI. század előtt vajon érvényesek voltak a felszentelések, vagy az ókorban, amikor nyilván nem a tridenti zsinat által jóváhagyott formulával szenteltek. Ez már bizarr és a formák eltúlzása. Nyilván lehet igazítani a a liturgikus szövegeken, de nem a szövegek hozzák létre a szentséget, hanem az Isten kegyelme, amelyhez az egyház szándéka igazodik. Krisztus az aki felszentel az egyház által, az apostol utódok kézfeltételével. Ezek mind szükségesek egyik összetevő sem hiányozhat. Egyszerűen akartam fogalmazni, nem elvont fogalmakkal.
francesco69

Ismét ugyanaz a béna kifogás: "Csak 36 éves voltam, amikor írtam"

Akinek 36 évesen nincs esze később sem lesz.
francesco69

Bergoglio megvédi homoszexuális zagyvaságait

No comment!:((( Remélem azért idegesíti, hogy az ál-áldásokra mi a válasz. Ahogy csak tudom úgy kerülöm, hogy ne lássam, ne halljam.
francesco69

Fernandez bíboros gúnyolódik a katolikusokon: "A párok áldottak. Az egyesülés nem áldott"

Eretnek, undormány a szerző és a műve is.
francesco69

"Ha Jézus ma születne, a romok alatt születne": Betlehemi karácsonyi ünnepek

Ha ma születne, akkor is Betlehembe születne, mert ott kellett neki megszületni e. Nem egy adott korszak szörnyűségei miatt született, akkor is volt a világban valahol szörnyűség, háború, éhínség stb. Megváltani jött a világot, így röviden fogalmazva. Ostobaságot ne beszéljünk. 1945-ben gondolom Hirosimában kellett volna születnie. Jézus Krisztus Júda törzséből, Dávid házából való, …More
Ha ma születne, akkor is Betlehembe születne, mert ott kellett neki megszületni e. Nem egy adott korszak szörnyűségei miatt született, akkor is volt a világban valahol szörnyűség, háború, éhínség stb. Megváltani jött a világot, így röviden fogalmazva. Ostobaságot ne beszéljünk. 1945-ben gondolom Hirosimában kellett volna születnie. Jézus Krisztus Júda törzséből, Dávid házából való, nem arab, nem pártus, hanem zsidó.
francesco69

"Megkértek és megtettem" - Homoszexuális-párti püspök

Undorító 😬 Fiúknak jól meg kellett volna küldeni a focival a habtestét.
francesco69

Az érsek a kommunista párt örököseinél keres menedéket

Hogyan lett ebből az emberből érsek???
francesco69

Burke tagad: nem volt levél

Úgy látszik nincs dolguk, hogy ilyenekkel szórakoznak. Túl sok hivatal van a Vatikánba és túl sok hivatalnok tétlenkedik ott. Inkább az evangéliumot hirdetnék a missziókban. Évszázadok óta a leghitványabbak, főleg erkölcsileg, melegágya.
francesco69

Tucho: mise vagy buli?

Mert nem hisz az Eucharisztiában.
francesco69

Burke inkább kiköltözik, mint hogy fizessen

Ez a lakás mizéria már unalmas. Luxuslakásra nincs is semmi szükség. Viszont a nyugdíjat senkitől sem lehet elvenni, amiért egy életen keresztül megdolgozott. Nyugdíjmegvonás aljasság és jogtalanság is egyben. Burke jogász biztos tudja mi a teendője. A büntetés szintjén itt tart a Vatikán a fejével együtt, akkor mit is várhatunk. Égbekiáltó bűn a munkások bérének a visszatartása, bár …More
Ez a lakás mizéria már unalmas. Luxuslakásra nincs is semmi szükség. Viszont a nyugdíjat senkitől sem lehet elvenni, amiért egy életen keresztül megdolgozott. Nyugdíjmegvonás aljasság és jogtalanság is egyben. Burke jogász biztos tudja mi a teendője. A büntetés szintjén itt tart a Vatikán a fejével együtt, akkor mit is várhatunk. Égbekiáltó bűn a munkások bérének a visszatartása, bár itt már nincs bűn úgy látszik, csak egy bűn létezik, ellentmondani Ferencnek, az a bűnben való megátalkodottság mai felfogása. Undorító ez az egész. Ilyen beteglelkű ember rég ült Szent Péter székében.
francesco69

Bosszú: Ferenc fellép Burke bíboros ellen

Ez egy pápához teljesen méltatlan viselkedés a bosszú. A középszerűségtől is lejjebb van.
francesco69

Miért perverz Ferenc

Az Úr Jézus is rájuk nézett, beszélt velük, csak ebből a találkozásból megtérés lett. Ferenc megtérésről szinte hallani sem akar. Ferencel a pápaság a fekáliába veszik.
francesco69

-40%: Belgium zuhan

Ez a Novus Ordo pap kifejezés azért nem helyes, és sértő is. A Szentmisék a világon 98% ban így van bemutatva (róm. kat.). Nyilván számtalan visszaélés van, de többségében szabályosan mutatják be a szentmisét. A II. Vatikánumot régi rend szerint püspökök, papok intézték, a tömeges kilépés a zsinat után, még a régi rend szerint felszenteltek követték el többségében. A zsinathoz vezetett …More
Ez a Novus Ordo pap kifejezés azért nem helyes, és sértő is. A Szentmisék a világon 98% ban így van bemutatva (róm. kat.). Nyilván számtalan visszaélés van, de többségében szabályosan mutatják be a szentmisét. A II. Vatikánumot régi rend szerint püspökök, papok intézték, a tömeges kilépés a zsinat után, még a régi rend szerint felszenteltek követték el többségében. A zsinathoz vezetett egy út, egy lelkület, egy szándék. A baj korábban kezdődött, mert csak így lehetett ennek a zsinatnak ilyen gyümölcse.
francesco69

Ferenc felhagyott a misézéssel

Már nem misézik, de még elmegy a misére, a következő az lesz, hogy misére sem megy. Azért úgy meglesném, hogy imádkozik e egyáltalán, vagy már a zsolozsma is teher neki.
francesco69

Ha Milei nyer, Ferenc nem megy Argentínába

Örültek, hogy megszabadultak tőle. Sosem viselkedett normálisan.
francesco69

Ferenc ebédre hívja transzvesztita prostituáltjait

Szentmisét bemutatni mindig gyenge, meg beteg, bezzeg ilyenkor mindig jól van.
francesco69

Homoszex mise két homoszexuálisnak, akik megölték egymást

Szóval itt már elgurult a gyógyszer, ez Ferenc bűne. Olyan buta mentegetőzéseket hallok: hogy nem így gondolja, csak félre értik. Egyenes, tiszta beszédet nem lehet félre hallani. Aki a világnak nem mer nemet mondani, nem kell elfogadni a pápai hivatalt. Sajnos ő így is gondolja, ez a legszomorúbb az egészben. A pápának készen kell állni a vértanúságra, a bíborosoknak is, nem csak …More
Szóval itt már elgurult a gyógyszer, ez Ferenc bűne. Olyan buta mentegetőzéseket hallok: hogy nem így gondolja, csak félre értik. Egyenes, tiszta beszédet nem lehet félre hallani. Aki a világnak nem mer nemet mondani, nem kell elfogadni a pápai hivatalt. Sajnos ő így is gondolja, ez a legszomorúbb az egészben. A pápának készen kell állni a vértanúságra, a bíborosoknak is, nem csak parádézni a vörös reverendában.