Language
4.6K

Pontifical High Mass in Vienna

01:10
Apostolic Nuncio H. E. Peter Stephan Zurbriggen celebrate a Pontifikal High Mass in Vienna. Lusine Poppel at the Organ!
4.1K

Offertorium in the albanian high mass

03:13
Music from J.S. Bach to the albanian High mass! Lusine Poppel at the organ.
5.9K

Albanian High Mass (Trailer)

01:31
High Mass for the albanian nation in Vienna on 4 29 2012.
2 6.5K

Pontifikalamt mit Kardinal Schönborn

02:28
Kardinal Schönborn hielt am 31. Oktober in der Katholischen Albanermission ein Pontifikalamt.
angel100
Schön... Auch das Bild von der Mutter Teresa ist sichtbar. Sie war Albanerin. Überall wo eine katholische Messe gefeiert wird, ist man wie Zuhause.
6.9K

Rrëshajët, Don Pren Kola

06:45
Festa e Rrëshajëve, Don Pren Kola
Write a comment …
5K

Lutja e heshtjes

06:15
Rëndësia e lutjes së heshtjes në kohën e Kreshmeve në veçanti (Don Pren Kola).
Write a comment …
5.5K

Pendimi

06:54
Shpjegimi i uratës së pendimit Don Pren Kola.
Write a comment …
5.6K

Lavdi Atit … (Lavdithuarja e vogël)

02:15
Shpjegim i shkurtër nga don Pren Kola.
Write a comment …
1 6.4K

Ati ynë – Lutja e Zotërisë!

05:28
Ati ynë – Lutja e Zotërisë! [More]
Write a comment …
Arber
Shum bukur dhe vazhdo vetem perpara z Don Prend Kola. Lus Zotin qe te keni shendet, nga se fale Zotit dhe aftesive tuaja qe je edhe i pa lodhshem,edhe suksesi nuk mungon. Pershendetje
7.4K

Albanischer Priester als Schiedsrichter

00:32
Ein Albanischer Priester macht in Wien den Schiedsrichter beim Spiel der albanischen Gemeinde.
6.5K

Paulina, pëllumbesha katërvjeçae!

00:39
Paulina Spaqi, pëllumbesha katërvjeçae që jeton në Hungari, reciton rrjedhshëm shumë strofa për Nënë Terezen, në Meshën solemne më 6 shtator në Vjenë.
Write a comment …
12.7K

High Mass in Vienna

03:14
The catholic albanian Community in Vienna zelebrate a High mass to Mother Teresa. Don Pren Kola and two papal chaplains.