Clicks934
Johannes Eck

Óóóriási eredmények!

A Pfizer kutatásai azt mutatják, hogy a vakcina majdnem nulláról közel nullára csökkenti a napi átlagos gyermekkori COVID-halálozást!

Egy minden keményen dolgozó lobbista által joggal ünnepelt történelmi pillanatban a Pfizer bejelentette, hogy a COVID-19 vakcina a napi átlagos gyermekkori COVID-halálozást majdnem nulláról közel nullára csökkenti.

"Ezek fenomenális eredmények. Belső vizsgálataink mikroszkopikus előnyöket bizonyítottak a gyermekek esetében a még mikroszkopikusabb kockázathoz képest" - jelentette ki Dee Pimbly, a Pfizer propagandaosztályának vezetője olyan újságírók tömege előtt, akik nem engedték saját gyermekeiket a napfényben sütkérezni, vagy más gyermekekkel érintkezni.

Az FDA tisztviselői dicsérték a Pfizert, amiért harcol egy olyan vírus ellen, amely a rák, a közlekedési balesetek, az öngyilkosság, a szívbetegség, a vízbefulladás, a megfojtás, az influenza, az űrből érkező meteoritok és a banánhéjon való elcsúszás után a gyermekek vezető halálokának számít. A szakértők szerint a vakcina valószínűleg több gyereket fog megölni, mint amennyit megment, de ez rendben van, mert ez tudomány.

Amikor a biztonsági kockázatokról kérdezték, az FDA egyik tisztviselője azt válaszolta: "Izgatottan várjuk, hogy elkezdhessük beadni nekik, hogy végre kiderüljön".

(BabylonBee)