Clicks193
charisma
32

A gender tudománytalan barbárság

A biológiai nem erőszakos megváltoztatására irányuló tevékenységet büntetni kellene.

Még nincs hivatalos döntés róla, mindenesetre felmerült az úgynevezett gender szakok állami finanszírozásának megszüntetése és az állami egyetemeken zajló képzések kivezetése.

Semmit sem támogatnék a Fidesz–KDNP-kormány tervei közül jobban, mint ezt. A „tudományos liberalizmus” ugyanis az elmúlt harminc-ötven évben teljes mértékben eluralta a társadalomtudományokat.

Sőt, olyan erővel kezdett beszivárogni természettudományos területekre is, amire ilyen áltudományok tekintetében a nácik egykori németországi tudományos térfoglalása, illetve a kommunisták tudós- és tudáspusztítása óta nem volt példa.

Ennek a szörnyűségnek nem fogtuk még fel a jelentőségét, mert nem olyan látványosan tették, mint elődeik, hanem lopakodva, észrevétlenségre törekedve, a folyamatot évtizedekre elnyújtva.

Szeretném egyértelműen leszögezni, hogy a „tudományos liberalizmus” gyűjtőfogalma alatt nyilvánvalóan számtalan genetikai és szerzett pszichiátriai betegség tünetei kristályosodtak ideológiává, majd tudományos paradigmává.

A liberalizmus olyan erővel vált parancsuralmivá, hogy már az orvostudományban, a genetikában is torzítja, sőt felszámolja azt a tudományfilozófiai és erkölcsi alapot, amelynek az egész európai civilizációt köszönhetjük.

A liberális elmélet formálisan vallásellenesként határozza meg magát, de nem csak a kereszténységgel szemben ellenséges, hanem a nyugati természettudománnyal szemben is.

Bomlasztási technológiájára az jellemző, hogy nyilvánosan nem megy szembe ugyan az evolúcióelmélettel, de minden elemében teljesen ellentétes azokkal, meg persze a természettudományos gondolkodás összes egyéb alapelvével is.

Ezeket az embereket és elveiket nem az alapján kell megítélni, hogy ezen területeken fellelhetők első közelítésben normális, tudományos gondolkodásra képes szakemberek is.

Hanem az alapján, hogy Nyugaton már elérték, hogy teljesen egészséges tízéves gyermekeket hormonkezelhessenek a biológiai nemük megváltoztatása céljából, azzal a címszóval, hogy a gyerekeknek, függetlenül a biológiai adottságaiktól, nemüktől, jogukban áll a nemüket „szabadon” megválasztani.

Jelenleg ehhez még kell a szülő kezdeményezése és beleegyezése, de folyik a nyomulás, hogy a gyermekintézményekben szabad propagandát folytató LMBTQ-szervezetek maguk válogathassák ki (az állam segítségével) a szerintük biológiai nemükhöz képest változtatni akaró gyermekeket, és a szülők beleegyezése nélkül azokat szabadon vethessék alá hormonkezelésnek, majd adott esetben nemváltoztató műtétnek is.

Ezt persze most tagadják, de a gyermekek tömeges hormonkezelését már több országban kénytelenek voltak elismerni, és csak azt tudták megakadályozni, hogy ezek az információk bekerüljenek a főáramú baloldali médiába.

Ez olyan emberiesség elleni bűncselekmény, ami csak a nácik és a kommunisták emberkísérleteihez hasonlítható. Egyetemi tanszékek, „tudományos közösségek”, orvosok, gyógyszergyárak, állami hatóságok álltak össze azért, hogy a gyermekek normális biológiai, nemi fejlődését néhány genetikai és pszichiátriai beteg tünetképzéséből kiinduló állítólagos emberi jogi mozgalom ideológiája mentén eltorzítsák és gyakorlatilag megnyomorítsák őket.

Mindeközben az egész gender- és feminista „tudományos” szekta egyetemi lobbiereje nemcsak lapít, hanem minden eszközzel támogatja is ezt az őrületet. A maga hatékony eszközeivel akadályozza a normális emberek fellépését a gyermekek kasztrálása, miskárolása, torzszülötté tétele és későbbi öngyilkosságba kergetése ellen.

Az egyetemi beférkőzésükkel szerzett intézményi tekintélyüket arra használják, hogy ennek az őrületnek az általánossá tételét, az embernek mint biológiai lénynek a – marxista–kommunista ideológiához hasonló primitív módon – fizikai-pszichikai átalakítását elősegítsék. Mindezt mindenféle természettudományos és biológiai ismeret nélkül művelik, úgy, hogy az emberi evolúció eddigi eredményeit semmibe veszik, és az ideológiájuknak megfelelő humanoidokat hoznak létre.

A folyamat intézményi oka egyébként részben az, hogy az egyetemi oktatás színvonala az elmúlt 50-70 évben a tömegesedés következtében jelentősen csökkent az összes nyugati felsőoktatási intézményben. Ez az általános műveltség esésével, a művelt laikus eltűnésével „új barbarizmust” eredményezett.


Teljes cikk
Atosz80
lowoa and one more user like this.
lowoa likes this.
charisma likes this.
Atosz80
Kisuff likes this.
Pflaum
...de ez most a trendiiiii........!
Bazsó-Dombi Attila likes this.