Az elhatalmasodó egyházi és világi káosz közepette sokak fő tevékenységévé vált a közelgő ítélet jeleinek már-már megszállott kutatása. Ez a jelenség nem csak katolikusok körében terjed, de a katolikus Egyházból érkezők között látszólag katolikus elemekkel is dúsul. De az ilyenek ellenére ez a jelenség mégis alapvetően ellenkezik az Egyház hitével és tanításával.

Apokaliptikus jelvadászat

A jámborok eretneksége írás kapcsán egy közösségi fórumon „hitvalló” és sarkos kommentek igazolták az írás aktualitását, rávilágítva egy MDM „próféciákon” is túlmutató …
Acett Haven Y
Csodálkoztam, hogy egy ilyen íráson nem buzdul fel Flúg és Magóg, az invocabón aztán láttam, hogy de. Visszaállt a világ rendje. Csak azt nem tudom, hogy mi az a konzervhalmozás? Doomsday?
Lajos D
Csak az lehet. Atomcsapásnál állítólag fontos, hogy egy-két havi konzerv és sugárzásvédett bunker legyen, mert így csak több havi szenvedés után halsz meg, amikor előmászol. De a jól értesültek mégis bíznak benne, hogy a végítéletet is túlélhetik pacal- és sóletkonzervvel. A siker kérdéses, de az ájer hótziher.
Kapisztrán
Az Úr Jézus Krisztus figyelmeztette apostolait, tanítványait IDEJÉBE - kő kövön nem marad - Jeruzsálem és a Templom pusztulásával kapcsolatosan! Közülük akik értelmesek voltak felismerték a jelekből: "fussatok ki belőle Én népem"! Napjainkban hatványozottan érvényes az egyházi és politikai káosz összeomláshoz vezet, hamarosan! De sokan nem fogják fel, hogy hová vezet ez a szándékosan előidézett …More
Az Úr Jézus Krisztus figyelmeztette apostolait, tanítványait IDEJÉBE - kő kövön nem marad - Jeruzsálem és a Templom pusztulásával kapcsolatosan! Közülük akik értelmesek voltak felismerték a jelekből: "fussatok ki belőle Én népem"! Napjainkban hatványozottan érvényes az egyházi és politikai káosz összeomláshoz vezet, hamarosan! De sokan nem fogják fel, hogy hová vezet ez a szándékosan előidézett káosz? Új Világ Rend!
Bazsó-Dombi Attila
Amen! Világosságot gyújt a zűrzavar homályában!