hr.news
1.1K

Propali fratar komercijalizira svoj brak s pseudo-časnom

Ulrich Heinen (68) i njegova priležnica Beate (78) iz Wassenacha u Njemačkoj vjenčali su se "crkveno" u ljeto 2023. godine. "Crkveni brak" u Njemačkoj sada je moguć za sve i svašta. Heinen je propali …More
Ulrich Heinen (68) i njegova priležnica Beate (78) iz Wassenacha u Njemačkoj vjenčali su se "crkveno" u ljeto 2023. godine.
"Crkveni brak" u Njemačkoj sada je moguć za sve i svašta. Heinen je propali vjernik. Tri je puta bio generalni poglavar Franjevačke braće Svetoga Križa, utemeljene u Njemačkoj.
Nakon 42 godine redovničkog života i desetljeća dvostrukog života, 2020. godine sklopio je građanski "brak" s izvjesnom Beateom. Otada obilazi lascivne i ismijavajuće oligarhijske medije, prodajući svoju priču pod naslovom "Redovnik se oženio redovnicom".
Kao nagradu, "Crkva" mu je sada odobrila službeni "brak", što Heinen pokušava kapitalizirati knjigom "When Nun & Monk Find Love".
Beate ima kćer. Prije više od 50 godina (1963.-1974.) bila je u benediktinskom samostanu, a da nije položila završne zavjete.
Heinen ju je poznavao tri godine kada je po treći put postao generalni poglavar.
78-godišnjakinja je za isto tako lascivni Katholisch.de (2. rujna) izjavila: "To je značilo čekati još šest …More