Clicks975
hu.news
3

Négy bíboros és hét püspök szólalt fel

Négy bíboros, Sarah, Müller, Zen és Pujats, valamint hét püspök, Viganò, Negri, Peta, Schneider, Lenga, Gracida, és Laun a VeritasLiberabitVos.info (május 7) oldalon együtt írtak egy levelet, mely címe "Felhívás az egyház és a világ számára".

Csatlakoztak hozzájuk értelmiségiek, orvosok, újságírók és ügyvédek is. Több mint 5.000 püspök van jelen a katolikus egyházban. A fellebbezés elítéli azt, hogy a koronavírus ürügyét használják fel a polgári jogok korlátozására, beleértve a vallási, szólás és mozgási szabadságot.

A prelátusok szerint "hatalmak" hozták létre a koronavírus pánikot, hogy véglegesen csökkentsék a szabadságunkat azzal, hogy irányítják az embereket és megfigyelik a mozgásukat. Szerintük ez "egy irányításra vágyó világkormány" előjele.

A lezárások miatti gazdasági válság végett az idegen hatalmak könnyebben képesek beavatkozni más országokba, ez pedig a püspököknél egyfajta társadalmi támadás. Figyelmeztetnek, hogy ezek "szupranacionális, rejtett hatalmak intézkedései, melyeknek erős gazdasági és politikai érdekeik vannak".

A püspökök elmondták, hogy nem lehet olyan védőoltásokat használni, melyeket az abortusz által áldozattá vált gyermekek húsából nyernek ki.

#newsEwpurfcneh

Atosz80
www.katolikus-honlap.hu/2001/felhivas.htm

Sarah bíboros időközben twitter üzenetében közölte, hogy nem írta alá a petíciót. Ezt írta: „Egy bíboros-prefektusnak, a római kúria egyik tagjának politikai ügyekben bizonyos korlátozásokat figyelembe kell vennie. Az ilyen ügyekben nem szabad petíciókat aláírnia. Ezért ma reggel a petíció szerzőit határozottan megkértem, hogy ne említsék meg a nevemet.…More
www.katolikus-honlap.hu/2001/felhivas.htm

Sarah bíboros időközben twitter üzenetében közölte, hogy nem írta alá a petíciót. Ezt írta: „Egy bíboros-prefektusnak, a római kúria egyik tagjának politikai ügyekben bizonyos korlátozásokat figyelembe kell vennie. Az ilyen ügyekben nem szabad petíciókat aláírnia. Ezért ma reggel a petíció szerzőit határozottan megkértem, hogy ne említsék meg a nevemet. Az alapszabadságok korlátozásaival kapcsolatban néhány kérdéssel vagy kétellyel magánemberként egyet érthetek, de ezt a petíciót nem írtam alá. Robert Kardinal Sarah”
Sarah-nak ez a viselkedése majdnem annyira fontos, mint maga a felhívás létrejötte. A napnál is világosabban megmutatja, hogy 1) a Vatikán maga is részese a meghozott intézkedéseknek, és az a célja – miként ezt Malachi Martin világosan leírta –, hogy az új világkormányban is jelentős szerephez jusson; 2) meddig terjed a vatikáni alkalmazottak ú. n. bátorsága, de kiváltképp katolikus érzülete; 3) a vatikáni alkalmazottak még a lelküket is képesek eladni, csak ne kelljen jól jövedelmező, és őket védelmező posztjukról lemondani.
francesco69
Igen sajnos ez így van, ezek a vatikáni emberek, csak béresek, a pénz érdekli és a hatalom őket.
charisma
Sarah tagadta, hogy ilyet aláírt volna