hr.news
134

"Čudo": kardinal Burke je umirao

Kardinal Raymond Burke vraća se "manje-više" normalnom ritmu života nakon prevladavanja infekcije Covidom prošlog ljeta, rekao je za EWTN.com ( 20. siječnja).

Nakon devet dana u umjetnoj komi na respiratoru, Burke je imao "trenutni osjećaj da se Naša Blažena Majka brine za mene". Liječnici su obavijestili njegovu sestru Mary da stvarno nema puno nade da će preživjeti. Burke je sam shvatio da umire.

Sada je siguran da je Gospodin uslišao mnoge molitve i spasio ga "za neki posao koji mora obaviti za mene". Svoj oporavak naziva "čudesnim".

Kao što se i moglo očekivati, nakon što je došao k svijesti, Burke nije mogao ustati, morao je vratiti sposobnost hodanja i patio je od strašnog umora oko mjesec dana nakon izlaska iz bolnice ("Stalno sam bio umoran").

Što se tiče Franjinog schadenfreude o necijepljenom Burkeu koji boluje od Covida, on je odgovorio da je primanje injekcije osobna odluka i vježba temeljnog ljudskog prava, da je Krist jedini spasitelj, a "cijepljenje svih neće spasiti svijet".

O vatikanskom mandatu cjepiva, Burke je rekao da je taj stav "vrlo strog" i da su prisilna cijepljenja "kršenje ljudskih prava", ističući da su cijepljenja bila [do sada neuspjeli] eksperiment.

#newsZhrqtklpsi

29:29