Clicks493
hr.news

Poziv u adventskoj nevolji: Gloria.tv je "izgubila" velikog prijatelja

Gloria.tv se u 2019. godini nastavila širiti jedinstvenom kombinacijom vijesti, propovijedi, slika, video zapisa, komentara i privatnih razgovora. Postoji puno izvrsnih katoličkih web stranica, no nijedna od njih ne nudi toliko u jednom paketu.

Tko je to omogućio? Budimo iskreni: vi. VI pravite razliku za nas i zato Gloria.tv čini ima veliki utjecaj u današnjoj Crkvi. Zahvaljujući podršci naših velikodušnih korisnika.

Volite li pregledavati, čitati i možda se čak smijati na Gloria.tv? Ako je odgovor "Da", molimo vas da nas podržite adventskom donacijom u eurima, bez povrata poreza.

Pridružite se božićnoj kampanji Glorie.tv. Donirajte sada!

- kreditnom karticom ili PayPalom putem kindfula
- bankovnim prijenosom na europski bankovni račun:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW


Marljivo radimo na tome da mudro ulažemo vaše donacije. Ipak, ponekad se borimo za pokrivanje troškova (strojevi, računala poslužitelji, filtri autorskih prava za glazbu i video...). Ne možemo stvoriti našu jedinstvenu katoličku mrežu bez vaše adventske podrške.

Do kraja godine trebamo još 20.000 € ($22.000).

Znamo, postoji više katoličkih medija koji zaslužuju vašu podršku. Dok razmatrate svoje donacije, nadamo se da ćete se sjetiti utjecaja koji je Gloria.tv imala na vaš život i Crkvu u mnogim zemljama.

Vaš doprinos pomaže u izgradnji naše snažne katoličke zajednice. Katolici širom svijeta koriste Gloria.tv, također i u siromašnim zemljama. Korisničku statistiku Glorije vode Meksiko i Poljska.

Tužni izuzetak je Kina, gdje je komunistička cenzura blokirala Gloria.tv, taman kad smo se njome počeli širiti. Ovo je moglo biti veliko prijateljstvo.

HVALA što ste dio naše obitelji na Gloria.tv.

Bog vas blagoslovio
Svo osoblje Gloria.tv

#newsHycnsndbnq