Clicks430
hu.news
2

Nincs jóakarat: A bécsi bíboros hazugnak nevezi Trumpot

A 75 éves Christoph Schönborn bécsi bíboros a Heute.at-on (január 14) tette közzé az ellopott amerikai választásokról alkotott véleményét.

Számára a január 6-i Capitolium tüntetőit Trump elnök "csábította el", aki megfigyelte, hogy az amerikai elnökválasztásokat manipulálták. Az elmúlt négy évben az amerikai médiaoligarchák és a Demokrata Párt ugyanezt mondták, de Schönborn soha nem panaszkodott.

Bizonyíték nélkül "hazugságokat mondott, amely erőszakhoz vezetett". Schönborn moralizálja: "Ez történik, amikor az igazságot már nem különböztetik meg a hazugságtól. Micsoda figyelmeztetés a hazugság ereje ellen!". A liberális bíborosok bizonyosan tudnak valamit a hazugságokról.

Heute.at nevetségessé tette Schönbornt azzal, hogy az opciót a következő felirattal ellátott képével illusztrálta: "A bíboros, ahogy ismerjük: jóindulatúan mosolyog."

#newsVcyzwaxxtb

Miserere_nobis
A bécsi dómot meggyalázó rendezvényeket engedélyez és még vádolni merészel másokat?! Isten legyen hozzá irgalmas...
lowoa
Könnyen teszi, majd lesz helyette még aberáltabb! S az sem mellékes ha valaki előkeresi a Sötét Tél kifejézésre a videókat, akkor megtalálja a legdurvább húzását az Antikrisztus követőinek.