Clicks29
ro.news

Desaparecidos ai lui Francisc

Caminante-Wanderer.BlogSpot.com (13 mai) a prezentat persoane care au dispărut în mod misterios din viața lui Francisc.

• Iezuitul maghiar-german și autor, părintele Franz Jalics, în vârstă de 93 de ani, care în 1976 a părăsit Argentina după cinci luni de detenție. Când pașaportul său argentinian a expirat în 1979, părintele Bergoglio, superiorul iezuitului argentinian, a solicitat Ministerului de Externe să-l reînnoiască, fără ca Jalics să fie nevoit să se întoarcă, dar Bergoglio a insistat ca solicitarea sa „să nu fie acordată”.

• Cei cinci angajați ai Vaticanului înlăturați de Francisc la 1 mai pentru că au ascultat de superiorii lor (Becciu, Peña). Caminante crede că cei cinci au primit mită.

• Monseniorul Guillermo Karcher, maestrul de ceremonii al lui Francisc care în august 2014 a văzut într-o viziune că „o aură divină îl înconjoară pe Francisc”. S-a întors brusc la rolul de mic monsenitor al Vaticanului.

• Monseniorul Fabian Pedacchio, secretarul lui Francisc până în 2019. Caminante își leagă căderea de o „fotografie revelatoare” care îi arată cu cine nu ar trebui să fie văzut.

• Gustavo Vera, 56 de ani, un activist politic de stânga din Buenos Aires pe care l-a sprijinit cardinalul Bergoglio. Vera a intrat gratuit în anticamera lui Francisc. Dar dintr-o dată Vera a dispărut.

Eugenio Hasler.

Imagine: © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsTgdadlsrrh