A ghánai püspökök a homoszexuálisok kötelező átalakító terápiáját szorgalmazzák

Miközben Ferenc vatikáni adminisztrációja homoszexuális fantáziákban tobzódik, a ghánai püspökök a homoszexuálisok kötelező megtérítő terápiáját szorgalmazzák. Február végén a ghánai törvényhozók …More
Miközben Ferenc vatikáni adminisztrációja homoszexuális fantáziákban tobzódik, a ghánai püspökök a homoszexuálisok kötelező megtérítő terápiáját szorgalmazzák.
Február végén a ghánai törvényhozók egyhangúlag elfogadták az emberi szexuális jogokról és családi értékekről szóló törvényt, amely törvénytelenné teszi a homoszexualitás reklámozását, és akár öt év börtönnel is büntethető. A homoszexuális cselekmények már most is illegálisak.
Nana Akufo-Addo elnök a dekadens nyugati rezsimek nyomására még nem írta alá a törvényt. Azt mondta, megvárja a Legfelsőbb Bíróság döntését, mielőtt aláírja a törvényt. Egy állampolgár megtámadta a törvényjavaslat alkotmányosságát.
A ghánai püspökök támogatták a törvénytervezetet. Pálmavasárnap Alfred Agyenta navrongo-bolgatangai püspök arra biztatta Akufo-Addo elnököt, hogy írja alá a törvényt, mert az a ghánai nép akaratát képviseli.
Emlékeztette az elnököt, hogy "a félelem kényszerítette Pilátust arra, hogy engedjen a főpapok és azok követelésének, akik …More