Clicks467
hu.news

Viganó: A püspökök inkább a dezertálást és az árulást választják

Megkezdték az Új Világrend létrehozását a Covid ürügyén, azonban ezt "évtizedek óta tervezték" mind az államban, mind az egyházban - mondta Viganó érsek az AldoMariaValli.it lapnak (április 1).

Mostanra a katolikusokat "alig tűrik meg, mint retrográdokat és fanatikusokat". Ezzel párhuzamosan, ami évezredeken át a civilizált világ alapja volt (és még mindig az), az "bűnökké" válik, és minden Isten és a természet elleni magatartás "nemcsak törvényes, hanem kötelező".

Viganó számára jó, hogy a megosztottság most világossá vált, mert a múltban propagált "pacifizmus" "csak arra szolgál, hogy lefegyverezze a jókat, és a gonoszokat szabadon engedje gonosz tetteik véghezvitelére".

Viganó kifejti, hogy a katolikusoknak "tábornokokra és parancsnokokra" kell számítaniuk, akik vezetik őket a harc sikeres megvívásához. Tekintettel arra, hogy szinte mindegyikük a dezertálást és az árulást választotta, még mindig számíthatunk a Szűzanyára.

A régi rítus Viganó számára a mennyország bepillantását kínálja a világ megpróbáltatásai közepette, míg a Novus Ordo "akadálya a megszentelődésnek", és szüksége van a "világ lármájára", mint nélkülözhetetlen elemre, hogy száműzze "a csendet, az imádságos imádságot, a szentség érzését és Isten jelenlétét".

Viganó számára a jelenlegi vita arról, hogy ki az uralkodó pápa, csak arra szolgál, hogy a jók között megosztottságot vessen.

#newsDilzigombc