Clicks230
hr.news

Katolički učitelj dobio otkaz zbog terorizma "Crni životi su važni"

TownHall.com (13. srpnja) komentirao je 3. lipnja otpuštanje Timothyja Gordona iz srednje škole Garces Memorial u Bakersfieldu u Kaliforniji, koja je pod nadzorom biskupije Fresno.

Gordon je na Twitteru primijetio da je Black Lives Matter teroristička organizacija, što je procjena koju su prije nagovijestili Rudy Giuliani, FBI i predsjednik Trump.

On je domaćin tjednog podcasta i objavljuje knjige. Preko 100 učenika, većinom antikatoličkih ili nezadovoljnih ocjenama, potpisalo je peticiju protiv njega. Studenti su također bili prisiljeni dati potpis.

Katoličkom učenju o pobačaju, homoseksualnom braku i kontracepciji u školi se prigovara.

Prema Gordonu, Black Lives Matter popularan je među Amerikancima zbog svog naziva. Zaključuje da ako želite pokrenuti američku terorističku organizaciju nazovite je "Nemojte ubiti mačiće".

Gordon ima šestoro višerasne djece sa latinoameričkom suprugom, uključujući djevojčicu rođenu s traumatičnom ozljedom mozga kojoj je potrebna skupa njega.

Jedini je hranitelj svoje obitelji. Škola je znala da će njegovo otpuštanje kćeri oduzeti zdravstveno osiguranje koje ima zbog zaposlenog oca.

#newsKrlesjxezf