Clicks485
hu.news
3

Zen: A Vatikán mindent megtesz, hogy az ellenségnek adja az egyházat

Azok a katolikusok, akik gyakorolhatják hitüket Kínában "rabszolgákká váltak" - mondta Zen bíboros az EWTN.de lapnak (február 13, videó lent).

Szerinte a titkos katolikus egyház el fog tűnni, mert "a Vatikán rossz döntéseket hozott".

"A Vatikán mindent megtett azért, hogy átadják a titokban működő katolikus egyházat az ellenségnek" - mondta Zen, a következő példákat hozva:

• a titkos, 2018 szeptemberi egyezség,
• az exkommunikált, állami püspökök legitimációja,
• két legitim katolikus püspök kirúgása,
• a2019-es irányelvek, amelyek megparancsolják a papoknak, hogy regisztrálják magukat a kommunista állami egyháznál.

Zen szerint ez egyszerűen "szörnyű".

Tény, hogy a Vatikán azt teszi a kínai egyházzal, amit a nyugati egyházzal tett: eladja a kormányzó elitnek.

#newsBdxliawbju

Gratia copiosa
Zen biboros Tridenti miset mutatott be New Yorkban a Szent Patrik szekesegyhazban. Fiatalokat, ferfiakat interjuvoltak utana akik lelkendeztek erte es csodalatosnak, szent, impresszivnek talaltak Zen biborost. Az egyik egy rendor volt, aki unneplo egyenruhaban vett reszt nehany tarsaval a szentmisen. A rendorok az unneplo mellett feher kesxtyut is viseltek. Oszinten; latunk ilyesmit idehaza? A …More
Zen biboros Tridenti miset mutatott be New Yorkban a Szent Patrik szekesegyhazban. Fiatalokat, ferfiakat interjuvoltak utana akik lelkendeztek erte es csodalatosnak, szent, impresszivnek talaltak Zen biborost. Az egyik egy rendor volt, aki unneplo egyenruhaban vett reszt nehany tarsaval a szentmisen. A rendorok az unneplo mellett feher kesxtyut is viseltek. Oszinten; latunk ilyesmit idehaza? A stilusnak , a formanak tartalma, jele es hatasa van. Tibbek kozott annak ki hord szoknya es ki nadragot. Tragikus eredmenye lett a nok nadrag viselesenek.
francesco69
Igaza van Zen bíborosnak, sajnos.
charisma
Uram irgalmazz