Clicks441
hr.news

Potvrđeno: glumac i model živio u apartmanu pro-gej kardinala

Kardinal Newarka Joseph Tobin priznao je novinaru Georgeu Neumayru (spectator.org, 15. studenog) kako je talijanski glumac Francesco Castiglione (36) "privremeno" živio s njim u Newarku, objasnivši kako je Castiglione pohađao "jezične tečajeve".

Tobin nije mogao odgovoriti na pitanje o tome zašto bi kardinal pružao stanovanje nasumičnom studentu. Neumayr se sučelio s Tobinom u hotelu Inner Harbour Marriott u Baltimoreu, gdje je Tobin boravio dok je prisustvovao sastanku Američke biskupske konferencije.

Neumayr vjeruje da je Castiglione mogao biti primatelj Tobinovog zloglasnog tvita u veljači u kojem je napisao nepoznatoj osobi, 'Noć-noć dušo, volim te'. Tobin je rekao da je poruka, koja je naknadno izbrisana, bila za jednu od njegovih sestara.

Prema dibertiec.com Castiglione je pohađao tečaj engleskog jezika 2018. godine na katoličkom sveučilištu Seton Hall, povezanom s nadbiskupijom Newark.

Tobin je od 1997. do 2012. godine živio u Rimu. Castiglione je rođen u Njemačkoj, ali se njegova obitelj vratila na Siciliju kada je imao 12 godina. Igra glavnu ulogu u vatikanskom dokumentarnom filmu o Ivanu Krstitelju.

#newsFpnaswcoyg