Clicks311
hu.news

A katolikusoké az, ami katolikus!

Mindannyian tudjuk, hogy a nagy tartalomfeltöltő oldalak kötik meg, mit gondolnak "politikai korrekt" tartalomnak. Számukra az egyház "politikailag gyanús". Oldalaikon a katolikusok csak egy megvetett függelék, a világ urainak a kegyelmétől függenek ezeken a helyeken.

A Szilícium-völgy cenzúrázatlan termékeivel ellentétben a Gloria.tv egy katolikusok által üzemeltetett hely a katolikusok számára. Minden nagyszerű technikai ötletet megvalósítunk. A Gloria.tv-re szükség van, mert a katolikusok, akik valóban katolikusak, nem fogják magukat e világ uralma alá helyezni.
A Gloria.tv nemcsak hatalmas mennyiségű katolikus tartalmat és információt kínál. Ezenkívül felhatalmazza a katolikusokat, hogy szabadon beszéljenek, és kapcsolatba lépjenek a katolikus társaikkal az egész világon.

A hű katolikusok világméretű közösségévé váltunk. Az OLVASÓINK adománya az, ami ezt a hit alapú hálózatot, melegséget, humort, intelligens kritikát épít.

KÖSZÖNJÜK az imákat, olvasóink nagy szívét, az egyház iránti szeretetet. A Gloria.tv igyekszik táplálni olvasóink bátorságát, örömét és reményét. Együtt fenntartjuk a Gloria.tv-t.

A Gloria.tv nem zavar hirdetésekkel, amelyek szintén veszélyeztetnék függetlenségünket. Ezért kérjük, olvasóinkat, hogy adományozzanak.

adományozás bankkártyával vagy PayPal-lal a Kindful oldalon keresztül katt ide

banki átutalás a számlára:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

KÖSZÖNJÜK!

Kép: © Mazur, CC BY-NC-SA, #newsObeoonkmfe