A püspök leállítja a perverz kiállítást - amit sosem hagyott abba védeni

A kár megtörtént. A carpi-i Sant'Ignazio-templomot, ahol homoszexualizált képeket, például Krisztus holttestén láthatóan orális homoszexuális paráználkodást ábrázoló képeket mutattak be, …More
A kár megtörtént. A carpi-i Sant'Ignazio-templomot, ahol homoszexualizált képeket, például Krisztus holttestén láthatóan orális homoszexuális paráználkodást ábrázoló képeket mutattak be, április 17-én korán bezárták.
A kiállítást az egyházmegye gúnyosan "Gratia plena"-nak nevezte. A festmények eredetileg június 2-ig lettek volna kiállítva. A katolikusok hetek óta tiltakozásokat és rózsafüzéres virrasztásokat szerveznek.
Március 28-án egy névtelen férfi állítólag festékszóróval és késsel megrongálta az egyik festményt, és egy állítólagos dulakodásban megsebesítette a festőt. A festő azt állította, hogy "megszúrták", de csak egy karcolás keletkezett az állán. A festményt ért károkról és a festő állítólagos sérüléseiről nincs kép. A 2 méteres fantom támadó eltűnt a semmibe, és nem sikerült azonosítani.
Most a dekadens Castellucci püspök és a művész az áldozatot játssza, és "gyűlölet-támadásról" nyögnek, hogy kimeneküljenek tarthatatlan helyzetükből. Castelluci soha nem hagyta abba az …More