hu.news
1771

Marx bíboros szerint a homoszexualitás "nem bűn"

A homoszexualitás "nem bűn" - mondta Reinhard Marx müncheni bíboros a Stern.de (március 30.) című katolikusellenes lapnak. Marx a homoszexualitást "szerelemnek" nevezi, mely "a szexuális érintkezésben …More
A homoszexualitás "nem bűn" - mondta Reinhard Marx müncheni bíboros a Stern.de (március 30.) című katolikusellenes lapnak.
Marx a homoszexualitást "szerelemnek" nevezi, mely "a szexuális érintkezésben[sic!]" mutatkozik meg, noha a bűn és a szerelem ellentétei egymásnak.
Tíz évvel ezelőtt Marx el sem tudta volna képzelni, hogy homoszexuális szertartást rendezzen, ahogyan azt márciusban tette.
Számára "nem számít", hogy ez "sérti" a katolikusokat [és Istent]. Szabadabbnak érzi magát, hogy kimondja, amit "gondol", és "tovább akarja vinni" [a szakadékba] az egyház tanítását.
Marx úgy véli, hogy Isten közösséget keres a homoszexuálisokkal. Számára "inkább bűnös, ha másokat ki akarunk szorítani az Egyházból" [például a Traditionis Custodes révén].
Azok, akik [a Szentíráshoz hasonlóan] a homoszexuálisokat a pokolra figyelmeztetik, "semmit sem értettek meg" - állítja Marx. A Katekizmust, amely a Bibliára hivatkozva a homoszexuális aktusokat utálatosságnak és égbe kiáltó bűnnek nevezi, "nem …More
francesco69
Akkor a kinyilatkoztatás tévedett?? Ez jól táplált eretneknek semmi helye az egyházban.