hr.news
180

Zbog čega nam je potrebna Gloria.tv: Online cenzura postaje sve prisutnija i institucionalizirana

YouTube u vlasništvu Googlea najavio je nova pravila protiv videozapisa koji sadrže kritike na cjepiva. Samo u prošloj godini uklonio je 130.000 videozapisa zbog kršenja svojih "pravila o cjepivima protiv Covida-19".

YouTube je nedavno otkazao poznate kritičare Covida poput Sheri Tenpenny, Josepha Mercole i Roberta F. Kennedyja. Dugogodišnji predstavnik Teksasa Ron Paul objavio je 30. rujna da je njegov kanal uklonjen zbog onoga što je YouTube nazvao "ozbiljnim ili opetovanim kršenjima njihovih smjernica zajednice". Izraz "smjernice zajednice" sinonim je za cenzuru. "Bez upozorenja, bez ukora, bez dokaza", piše Paul. Njegova žalba je odbijena.

Revolucija društvenih medija s pravom se uspoređuje s industrijskom revolucijom iz 19. stoljeća i seksualnom revolucijom 1968. godine.

Gloria.tv jedini je katolički website koji je razvio sve značajke koje čine društvene medije, samostalno smješten i masovno skalabilan. Gloria.tv kreće naprijed. Možemo li računati na vas?

Molimo vas, svoje sadržaje objavljujte na Gloria.tv! Podijelite objave koje volite kako biste ih učinili poznatima! Komentirajte i učinite da se vaš glas čuje!

Ne možemo izgraditi ovaj veliki projekt bez vaše velikodušnosti. Podržite jesensku kampanju prikupljanja sredstava 2021.

Možete donirati:
- putem bankovnog prijenosa na:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

- putem kreditne kartice ili PayPala
koristeći Kindful

#newsZfwqwqnonh

02:39