Gloria.tv Needs Your Help - An Urgent Appeal
hu.news
1497

"Szégyellje magát!" - Macron Lourdes-ban, üzenetet kap a Szűzanyától

Az oligarcha média arról számolt be, hogy saját termékük, Emmanuel Macron francia elnök július 16-án ellátogatott a lourdes-i Mária-kegyhelyre, az első francia elnökként.

Az igazság az, hogy Macron a Tour de France miatt tartózkodott Dél-Franciaországban, és azért, hogy meglátogasson egy olyan területet, amelyet különösen sújtott a Covid járvány kezelése által okozott gazdasági válság.

A nap végeztével, délután 5 órakor ellátogatott Lourdes-ba, hogy találkozzon a "turisztikai szolgáltatókkal", és ennek keretében lépett be a kegyhelyre.

Miközben a tömeg körülvette, a Szűzanya biztosította Macront az igazság meghallgatásáról. Egy hívő a következőket mondta: "Szégyellje magát, elnök úr! Ez egy botrány! Ön egy ateista, az új világrend ateistája. Nincs oka arra, hogy itt legyen". Az igazság túl soknak minősült, ezért a férfit Macron titkosrendőrsége brutálisan eltávolította.

Macron szocialista, milliomos és egykori Rothschild befektetési bankár, aki szoros kapcsolatban áll az oligarchák Le Monde című lapjával. Ő 2017-ben került hatalomra, miután a francia háttérhatalmak a mai napig nem véglegesen eldöntött vádakkal eltávolította François Fillont a választási kampányból.

#newsFuzitihivv

lowoa shares this
25
Többek szerint maga az Antikrisztus, aki miatt el kellett törölni a latin nyelvű miséket