Még több kijárási tilalom: miről is szól valójában az ukrán háború

A Nemzetközi Energiaügynökség (IEA), egy kormányközi szervezet világszerte felszólította a kormányokat, hogy zárják be a lakosságot, hogy ezzel is csökkentsék az olajfelhasználást és teljesítsék a "klímaváltozás" célkitűzéseit - írja a DailyExpose.uk (május 2.).

Az IEA-hoz tartozó országok többek között az Egyesült Államok, az összes EU-ország, Japán, Mexikó, Ausztrália stb.

Az ukrán háborút ürügyként használva az IEA egy 10 pontos tervet tett közzé az olaj iránti kereslet azonnali csökkentésére az autópályák sebességkorlátozásával, otthoni munkavégzéssel, az utcák gyalogos és kerékpáros övezetekké való átalakításával, autómentes vasárnapokkal, más napokon autós korlátozásokkal, a tömegközlekedési díjak csökkentésével, telekocsi-használattal, az üzleti repülőutak csökkentésével.

Az Egyesült Királyság rendszere 2050-re "zéró kibocsátást" rendelt el. Az Oxfordi Egyetem által 2019 novemberében közzétett Absolute Zero című jelentés szerint e célok elérése érdekében a legtöbb repülőteret bezárják, a marha- és bárányhúst 2030 és 2049 között "fokozatosan megszüntetik", az új épületek építését 2050-ig leállítják. Ezek a szabályok természetesen nem vonatkoznak majd az oligarchákra.

#newsXgpnwbxpaq

lowoa
Az Ukrán háború a palagázról szól, mivel a Royal Dutch Shell tulajdonába került egész Donbasz, s oda kell tekinteni Szlavjanszkra és Kramatorszkra, mert a két várost teljesen le fogják dózerolni, annyira kell nekik a palagáz. Egy dolog nem világos még nálam sem, Putyin lehet-e a Shellnek az alkalmazásában, vagy tényleg azt teszi a rábízott megengedett tudással, amellyel a Jelenések könyvének …More
Az Ukrán háború a palagázról szól, mivel a Royal Dutch Shell tulajdonába került egész Donbasz, s oda kell tekinteni Szlavjanszkra és Kramatorszkra, mert a két várost teljesen le fogják dózerolni, annyira kell nekik a palagáz. Egy dolog nem világos még nálam sem, Putyin lehet-e a Shellnek az alkalmazásában, vagy tényleg azt teszi a rábízott megengedett tudással, amellyel a Jelenések könyvének leírt fegyverét fel fogja használni egész Európa ellen. Megjegyzés, május 3-án 285MRD dollárt tüntettek el Oroszország számláiról, a választ pedig már látjuk, akár tetszik, akár nem. insider.com/53fe73326bb3f74f2a26a74d