en.news
123K
mccallansteve
If one defends the so called vaccine, then one is an idiot. No exceptions
Scapular
Absolutely what and how the courageous SSPX fell for pure communism is astounding! Our Lady of Fatima pray for them to have the HUMILITY to correct themselves and apologise to the Faithful.
Ultraviolet
"Our Lady of Fatima pray for them to have the HUMILITY to correct themselves and apologise to the Faithful." She's been waiting for the SSPX to do that since 1988. ;-)
Live Mike
Do we think the minions of the evil one would leave the Society alone after having successfully infiltrated the visible institution of the Catholic Church... Be at peace, in the end Her Immaculate Heart will triumph
Jan Joseph
Het Covid vaccin is niet een normaal vaccin tegen griep. De Linkse Facistische Globalisten willen een nieuwe wereldorde en een halvering van de wereldbevolking, om de aarde te redden voor de ondergang. Het milieu is blijkbaar belangrijker dan de mens geworden. De vele bijwerkingen van het vaccin, laten een spoor van ellende na. De werking van het vaccin is ronduit slecht te noemen, gevaccineerden…More
Het Covid vaccin is niet een normaal vaccin tegen griep. De Linkse Facistische Globalisten willen een nieuwe wereldorde en een halvering van de wereldbevolking, om de aarde te redden voor de ondergang. Het milieu is blijkbaar belangrijker dan de mens geworden. De vele bijwerkingen van het vaccin, laten een spoor van ellende na. De werking van het vaccin is ronduit slecht te noemen, gevaccineerden blijven toch weer het Corona virus krijgen en doorgeven aan anderen, de werking van het vaccin moet ieder jaar herhaald worden en tot overmaat van ramp blijkt nu dat niet gevaccineerden die het Corona virus hebben gehad, niet meer ontvankelijk te zijn voor het virus en kunnen het virus ook niet meer doorgeven aan anderen. Conclusie, niet gevaccineerden zijn na het Corona virus te hebben gehad volledig genezen en kunnen het virus niet meer krijgen. Gevaccineerden moet jaarlijks gevaccineerd worden en worden daardoor steeds sterker geconfronteerd met de bijwerkingen van het virus. In veel landen wordt vaccinatie tegen het Corona virus verplicht, dit kan dus niet anders dan een complot zijn van de Linkse Facistische globalisten. Wij hebben twee soorten fascisten, Linkse Communistische globalistische Facisten zoals voor de tweede wereldoorlog in Rusland en Linkse Facistische globalisten, het Nationaal Socialisme van Adolf Hitler in de Tweede Wereldoorlog, die waren ook globalistisch.
DefendTruth
It's no vaccine at all. It is a genetic therapy.
Live Mike
It's a bio-weapon
Scapular
It’s a communist control mechanism!
In omnibus
Qui sont ces 12 catholiques qui s'opposent à l'abbé Sélégny? Leurs noms n'apparaissent nulle part.
Seidenspinner
Wolfram Schrems has several articles here:
Suchergebnisse für „wolfram schrems“ - Katholisches
In omnibus
Seidenspinner, danke schön aber in diesen Artikeln siehe ich keine Liste mit den 12 Nahmen.
Josef aus Ebersberg
Si tu as cette liste, je mangerai un balai 😊