Clicks195
hu.news

Sürgős: Háromszoros üzenet az adakozó keddre

Talán Ön is egy kicsit a Gloria.tv részének érzi magát? Mindent megteszünk azért, hogy hűek, rettenthetetlenek és néha még viccesek is legyünk. Mindannyian csalódottak vagyunk a mainstream televízió és rádió miatt, olyannyira, hogy már lekapcsoltuk őket otthonainkban. A Gloria.tv kicsi, de hatékony alternatíva akar lenni.

Kételkedünk abban, hogy létezne egy másik weboldal, ahol a híreket olyan gyorsan és kompakt módon továbbítják, mint a Gloria.tv-n, mert nem akarjuk, hogy pazaroljuk olvasóink értékes idejét.

De azt is tudjuk, hogy olvasóinktól függünk, nemcsak az idei adventben, hanem azon túl is. Háromszoros módon segíthet nekünk.

1. Küldje el kedvenc videóit, meglátásait és véleményeit a Gloria.tv oldalra, és közölje gondolatait a katolikus világgal.

2. Segítsen nekünk imáival. Mi a Gloria.tv vagyunk, ezért mondjon értünk egy "Miatyánkot".

3. Kérjük, támogassa adományaival a Gloria.tv-t ezen az adakozó kedden. Arra kérjük az isteni gondviselést, hogy segítsen meg minket 40.000 euróval az adventi időszakban, hogy még 2020-ban is ki tudjuk fizetni költségeinket. Isten áldja meg nagylelkűségét!

Itt adományozhat

bankkártyával vagy PayPal-lal a Kindful platformon keresztül: katt ide

banki átutalással a számlára:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Kép: © Mazur, CC BY-SA, #newsGjavvxjqrr