Clicks451
hu.news

Isten királysága nem függhet a pogányoktól, de a nagytestvértől sem

Miért egyedülálló a Gloria.tv? Több mint egy évtizeden keresztül EGYEDÜL hoztunk létre minden olyan technikai funkciót, amely a közösségi médiát sikeressé teszi (megosztás, like, feltöltés, chat, videóhívás stb.). A Gloria.tv egy független közösségi hálózat.

A szoftverünket mi magunk készítjük, ezért nincs olyan kiskapu, amelyen keresztül a nagytestvér hozzáférhet az Ön adataihoz. A Gloria.tv mindezt azért érte el, mert Önök folyamatosan támogatnak minket.

A Gloria.tv a big tech, kis pénzzel. Saját fejlesztésű, házon belüli szoftvert használ

Maga a Gloria.tv masszívan skálázható, azaz nyitott bármilyen számú felhasználó számára. Az adatok "tárolására" a Gloria.tv nyílt forráskódú adatbázisokat használ, amelyek szintén masszívan skálázhatók, jó felhasználói élményt nyújtanak és gyorsak. Ha utána akar nézni: FoundationDB (rekordok és tartalom-cache), NebulaGraph (személyre szabja és ajánlja a tartalmakat a felhasználóknak), Vespa.ai (keresőmotor).

A nyílt forráskód azt jelenti, hogy egy szoftver kódja teljes mértékben hozzáférhető és megvizsgálható. Ezért a nyílt forráskódú szoftverek biztonságosak, átláthatóak, és a big tech nem tilthatja be őket, ahogyan az a Parler.com esetében történt.

A közösségi média jobb, mint a klasszikus híroldalak

A televízió, a rádió és az újságok a múlt médiumai. Még a hagyományos "szerkesztőségi" weboldalak is veszítenek jelentőségükből, mert az emberek többet akarnak. Csak a közösségi média, amely felhatalmazza és összekapcsolja a felhasználókat, növekszik és virágzik.

A világi közösségi médiával az a nagy probléma, hogy a szólásszabadságról lemondanak, és cenzúrázzák mindazt, ami ellentmond a hatalmon lévők véleményének. Nyilvánvaló, hogy az egyház nem lehet kiszolgáltatva a pogányoknak.

Hálásak vagyunk a 3000 adományozónkért. KÖSZÖNJÜK minden barátunknak. Isten jutalmazza meg Önöket! Adományaik sokat segítenek nekünk - különösen a Covid-intézkedések idején. Az is a világot jelenti számunkra, hogy ilyen sokan bíznak bennünk. Ez tart minket életben.

Ebben az adventi időszakban ismét szükségünk van olvasóink segítségére. A 2021-es számlánk eddig 20.000 euróval van elmaradva. A decemberi számlákhoz további 10.000 euróra lesz szükségünk. Kérjük, hogy jótékonyságukban támogassák ezt az adventi kampányt, hogy elérjük célunkat, a számla kiegyenlítését.

Ha szereti a Gloria.tv-t és tud adományozni, kérem, tegye meg, a következőkön keresztül:

- Bankkártya vagy PayPal
a Kindful segítségével.

- banki átutalással a következő címre:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Lent egy, a Gloria.tv-n megosztott videó látható (november 26.). Bajba jutott szamarak láthatók rajta, és a címe: "Az együttműködés a minden" - ez lehetne a Gloria.tv közösségünk mottója is.

#newsGswevfhfzl

00:34