Clicks314
hu.news
2

A Biden-püspökök védik abortusz hősüket

Balse Cupich chicagói bíboros megdorgálta José Gomez Los Angeles-i érseket, az amerikai püspökök elnökét, amiért kritizálta Joe Biden abortusz nézetét.

Durva nyelvet használva Cupich "átgondolatlannak" nevezte Gomez kijelentését. Panaszolta, hogy a nyilatkozatot "a konferencia adminisztratív bizottságának hozzájárulása nélkül" készítették el - nem annak valóságtartalmáról.

Egy második nyilatkozatában arra panaszkodott, hogy milliókat vitt el a "betegség, a szegénység és a rasszizmus". Gyerekes nyelvet használva Cupich abban reménykedett, hogy "a továbbjutást megtaláljuk, ahogy a Szentatya kérte, ha együtt álmodunk".

Joseph Tobin Newark-i bíboros a CatholicNews.com lapnak elmondta, hogy nem érti, miért használják a katolikus pro-liferek "nagyon kemény szavakat" - mintha az abortuszban a "nyelv" jelentené a problémát.

Robert McElroy, San Diego püspöke "a megbékélés útjáról", "társadalmunk gyógyításáról", "hazánk lelkének megjavításáról" és "a közjó előmozdításáról" beszélt, de nem fejtette ki, hogyan történhetett ez, miközben Biden szorgalmazza abortusz.

#newsHqucqkyqnh

francesco69
Gyáva, konzum emberek, férfinak sem nevezhető egyének.
francesco69
Egyre jobban megmutatkozik a püspökök egy jelentős részének az alkalmatlansága, erkölcsi, hitbeli és emberségbeli téren. Pásztorok helyett béresek.