Clicks568
hu.news

Az oligarchák biztos nagyon dühösek: Lejárató kampány Viganó ellen

Az olasz oligarchák médiája összehangolt lejárató kampányt indított Carlo Viganò érsek, a Ferenc pápa rezsim legfontosabb ellenállója ellen.

A kampányt Filippo di Giacomo atya, a Repubblica.it (november 24.) kollaboránsa indította el. Egy tények nélküli cikkben "pénzügyi botrányokkal", "barátok lejáratásával" és "névtelen dossziékkal" vádolta Viganòt.

Massimo Giannini (LaStampa.it) "gazembernek" nevezte a hős érseket. A LaStampa.it és a Repubblica.it is az Agnelli család (Fiat, Ferrari, Lancia, Alfa Romeo, Chrysler) tulajdonában van.

John Elkann - az Exor, Agnelli befektetési társaságának elnöke - írta Klaus Schwab A negyedik ipari forradalom című könyvének (Világgazdasági Fórum) előszavát, amely aprólékos részletességgel írja le a "nagy újraindítást".

Bruno Vespa, egy többszörösen elítélt rágalmazó, azt mondta, hogy "Isten talán megbocsát" Viganònak a vitatott Covid "oltóanyagokkal" kapcsolatos (idevágó) kritikáiért.

Viganò a LaCrunaDellAgo.net lapnak (december 3.) azt mondta, hogy "közellenségnek" nevezik, mert a rezsimekre jellemző, hogy delegitimálják a kritikusokat.

A másként gondolkodókat először nevetségessé teszik, majd "kórosnak" állítják be, végül pedig elmegyógyintézetbe zárják őket.

Viganò a rágalomhadjáratot színjátéknak nevezi, amelyben a Covid főpapjai széttépik a miseruhájukat, és siránkoznak minden, a hazugságaikkal szembeni ellenvetésen.

#newsEdawvspbkj