Clicks101
hr.news

Velika tehnologija, veliki podaci, veliki minus, velika ljubav - ali BEZ Velikog brata

Zašto je Gloria.tv jedinstvena? Više od desetljeća, SAMORUČNO smo stvarali sve tehničke značajke koje društvene mreže čine uspješnima (dijeljenje, lajkanje, upload, chat, videopoziv, itd.). Gloria.tv je nezavisna društvena mreža.

Naš softver proizvodimo mi sami, stoga ne postoji backdoor preko kojeg Big Brother ima pristup vašim podacima. Gloria.tv je sve to postigla jer nas VI i dalje podržavate.

Gloria.tv je Big Tech s malim novcem. Koristi vlastiti softver tvrtke.

Sama Gloria.tv je masovno skalabilna, što znači da je otvorena za BILO KOJI broj korisnika. Kao "spremnike" za podatke, Gloria.tv koristi baze podataka otvorenog koda koje su također masovno sakalirajuće, imaju dobro korisničko iskustvo i brze su. Ako želite potražiti: FoundationDB (zapisi i predmemorija sadržaja), NebulaGraph (personalizira i preporučuje sadržaj korisnicima), Vespa.ai (tražilica).

Otvoreni izvor znači da je kod softvera potpuno dostupan i da se može proučavati. Stoga je softver otvorenog koda siguran, transparentan i Big Tech ga ne može zabraniti, što se dogodilo Parler.com.

Društveni mediji superiorniji su od klasičnih web stranica s vijestima

Televizija, radio i novine mediji su prošlosti. Čak i tradicionalne "uredničke" web stranice gube na važnosti jer ljudi žele više. Samo društvene mreže koje osnažuju i povezuju korisnike rastu i napreduju.

Veliki problem sa sekularnim društvenim medijima je to što se odriču slobode govora i osuđuju sve što je u suprotnosti s mišljenjem onih na vlasti. Očito je da Crkva ne može biti u milosti pogana.

Zahvaljujemo na naših 3.000 donatora. HVALA svim našim prijateljima. Neka vam Bog bude nagrada. Vaša donacija nam puno pomaže - posebno tijekom Covid-mjera. Također nam puno znači da nam toliko vas vjeruje. To nas održava.

Tijekom ovog Adventa ponovno nam treba vaša pomoć. Naš saldo u 2021. godini za sada zaostaje za 20.000 €. Za račune za prosinac trebat će nam još 10.000 €. Molimo vas, u svojoj dobrotvornosti, podržite ovu adventsku kampanju kako bismo postigli naš cilj uravnoteženja bilance.

Sviđa li vam se Gloria.tv i u mogućnosti ste donirati, učinite to putem:

- Kreditne kartice ili PayPala
koristeći Kindful

- bankovnim prijenosom na:
IBAN AT67 6000 0102 1003 6488
BIC BAWAATWW

Ispod je video podijeljen na Gloria.tv (26. studenog). Prikazuje magarce u nevolji i nosi naslov "Suradnja je sve" – što bi mogao biti moto naše Gloria.tv zajednice.

#newsGswevfhfzl

00:34